Пациентка от рак казва, че хипнозата й е помогнала психически

...
Пациентка от рак казва, че хипнозата й е помогнала психически
Коментари Харесай

Хипнотерапията помага на жена да победи рака, тъй като тя казва „Можех да усетя как химиотерапията го убива“

Пациентка от рак споделя, че хипнозата й е помогнала душевен да победи заболяването – като си показва по какъв начин химиотерапията убива раковите кафези.

46-годишната Фей Робъртс откри бучка под дясната си гърда, до момента в който беше под душа през март 2023 година На идната седмица тя отиде на доктор и й направиха ултразвук и биопсия. Същия ден Фей получи опустошителната вест, че има трети етап на рак на гърдата и се е популяризирал в гърдите й.

Тя неотложно стартира петмесечна химиотерапия, преди да й бъде направена лумпектомия - процедура за премахване на рак или други аномалии тъкан от гърдата - през ноември 2023 година През декември 2023 година Фей трябваше да отиде на друга интервенция, откакто откри, че ракът се е популяризирал в аксиларните й лимфни възли - тъй че тя ги в профил.

През февруари 2024 година след 20 кръга лъчетерапия, Фей удари звънеца - сигнализирайки, че е оповестена за свободна от рак. По време на диагнозата и лекуването Фей сподели, че е употребила хипнотерапия - записва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР