Повече от година Кевин Костнър беше в центъра на противоречия,

...
Повече от година Кевин Костнър беше в центъра на противоречия,
Коментари Харесай

Звездата от „Йелоустоун“ Кевин Костнър „понесе побой“ след имплозията на сериала, обяснява „истинската истина“ зад забавянето

Повече от година Кевин Костнър беше в центъра на несъгласия, когато става дума за бъдещето на " Йелоустоун ". Сега артистът споделя „ същинската истина “ за драмата зад кадър и какво е довело до забавянето на сериала.

В ново изявление за Deadline 69-годишният артист, който играе Джон Дътън III в сериала, споделя, че е „ извършил “ контракта си макар продължаващите спекулации и е отворил за поредицата от събития, довели до края на шоуто.

„ Нямаше сюжет “, разкри Костнър, който към момента не е снимал втората половина на сезон 5 (5B). „ И тогава нещата се взривиха. Вие четете една версия [на изданията на шоуто] от година и половина. “

След като първата половина на петия сезон беше излъчена в края на предходната година, шоуто взе отмора за празниците. Те трябваше да се върнат към фотосите при започване на новата година, само че това беше отсрочено някъде през това лято. Премиерната дата не е оповестена.

Кевин Костнър има огромни проекти за нова...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР