При Sportage Kia залага на комфорта. Целевата пазарна група на

...
При Sportage Kia залага на комфорта. Целевата пазарна група на
Коментари Харесай

Новата Kia Sportage – с много място отзад!

При Sportage Kia залага на комфорта. Целевата пазарна група на петото потомство на модела са европейски клиенти с високи условия. С дължина от 4515 мм, широчина от 1865 мм, височина от 1645 мм и междуосие от 2680 мм, компактните размери на Sportage са се трансформирали единствено леко с новото потомство модели.

Но вътрешното пространство в практичния и еластичен SUV се е нараснало доста. Пътниците откъм гърба имат повече място за краката и главата (996 или 998 мм), а багажното поделение побира 591 литра и до 1780 литра при сгъната задна седалка (стойности съгласно VDA, според от разновидността на задвижване).

Материалите, употребявани в интериора на новия Sportage, са с високо качество и прелестно чувство. Околното осветяване също е привлекателно. Спортно проектираните вентилационни отвори и присъщата декоративна лента, която се простира върху цялото арматурно табло до панелите на вратите, способстват за първокласния тип на интериора.

Особено впечатляващ интериорен детайл е извитият панорамен екран с два 31,2 см екрана (12,3 инча): изцяло цифровият инструментален панел с високопрецизен екран с помощта на актуалната TFT-LCD технология и безпроблемно свързван сензорен екран на информационно-развлекателния, който в това време е употребява се за ръководство на менюто.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР