При опит да избегне катастрофа с лек автомобил, автобус на

...
При опит да избегне катастрофа с лек автомобил, автобус на
Коментари Харесай

Трима пътници пострадаха при рязко спиране на автобус в София

При опит да избегне злополука с лек автомобил, рейс на столичния градски превоз, движещ се по линия 213, е спрял внезапно, при което трима пасажери са потърпевши. Това оповестиха за Българска телеграфна агенция от Центъра за градска подвижност. Инцидентът е станал в събота заран на бул. " Сливница ".

Шофьорът на рейса е извикал кола за спешна помощ. Двама от потърпевшите пасажери са си тръгнали, само че една жена се е оплакала от болки в главата. Тя е откарана за обзор в болница УМБАЛ „ Царица Йоанна – ИСУЛ “. Тя е с няколко шева на главата, само че към този момент е освободена за домашно лекуване, оповестиха за Българска телеграфна агенция от болничното заведение.

Пациентката е била с рана на главата, която не е била сериозна. Направени са ѝ няколко шева и фотография, след което е освободена, осведомиха от лечебното заведение.

Миналата седмица шестима пасажери в рейс на градския превоз във Варна пострадаха поради дрогиран водач на автомобил.

Инцидентът е станал във вторник към 19.45 часа на кръстовището на бул. „ Цар Освободител ” и улица „ Битоля ”. 21-годишен мъж с лекия си автомобил почнал да сече пътя на рейса, което наложило неговият лидер да удари внезапно спирачки.

Най-тежко са потърпевши 61-годишна жена, която е със счупенкрак, и 16-годишно момче, получило прорезна рана.

Младият водач на колата е дал позитивен тест за опиати.

Прокуратурата разгласи, че ще изиска постояненния му арест.Работата по случая продължава. Текат разпити на очевидците на злополуката и се обясняват детайлите към настъпването й.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР