При акция на ГДБОП бе разбита престъпна група, занимаващ се

...
При акция на ГДБОП бе разбита престъпна група, занимаващ се
Коментари Харесай

Разбиха престъпна група, търгувала с фалшиви дрехи и аксесоари

При акция на ГДБОП бе разрушена незаконна група, занимаващ се със предпазване и разпространяване на артикули, обозначени със непокътнати търговски марки, без разрешението на правопритежателите, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. Операцията е извършена на 12 декември на територията на София и Русе.

При осъществените претърсвания и изземвания на три домашни адреса, склад и четири МПС в София, криминалистите намерили и иззели 106 кашона с облекла и аксесоари, носещи непозволено разнообразни марки, документи и мобилен телефон.

При процесуални дейности в четири жилища, два склада и пет МПС на територията на област Русе са открити 50 денка и 71 кашона с облекла, обувки, аксесоари, парфюми, към 500 г злато, противозаконен военен револвер с 11 патрона, 30 895 евро, 59 115 щатски долари, 39 600 лв..

Шест лица са арестувани за период от 24 часа. На трима от тях са повдигнати обвинявания. На други двама са наложени ограничения за неотклонение " задържане под стража ", а един е с Министерство на народната отбрана " парична гаранция ".

Работата по случая продължава в рамките на формираното досъдебно произвеждане под наблюдението на прокуратурата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР