След няколко чаши вино онази вечер най-добрата ми приятелка ми

...
След няколко чаши вино онази вечер най-добрата ми приятелка ми
Коментари Харесай

`Най-добрата ми приятелка призна, че е имала афера - обичам съпруга й като брат`

След няколко чаши вино онази вечер най-хубавата ми другарка ми призна, че е имала спекулация от последните шест месеца. Да кажа, че бях шокиран, е малко.

Познавам този другар от 12-годишни и да направя нещо сходно е толкоз нехарактерно. Нямах визия, че живее този двойнствен живот.

Тя е омъжена за брачна половинка си (също мой добър приятел) от 13 години и те нямат деца. Опитаха се, само че това по този начин и не се случи и в този момент тя споделя, че е обезверено нещастна в брака и желае да излезе, само че не желае да разбие сърцето на брачна половинка си.

Тя беше доста смутена, когато ми сподели, и се разплака доста, казвайки, че се усеща като злобен човек и че знае, че това, което прави, е неверно. Човекът, с който имаше спекулация, е самостоятелен и доста си пада по нея, тъй че се усеща под напън да вземе решение.

Не знам по какъв начин да й оказа помощ и, почтено казано, съм толкоз съм отчаян от нея, макар че не съм споделил това. Обичам брачна половинка й като брат и в случай че той разбере за тази спекулация, това ще го унищожи.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР