Президентът Румен Радев преди изглеждаше като злобен човек, а сега

...
Президентът Румен Радев преди изглеждаше като злобен човек, а сега
Коментари Харесай

Божанков: Президентът изглежда като злобен човек, който чете фалшиви новини


Президентът Румен Радев преди изглеждаше като озлобен човек, а в този момент наподобява като озлобен човек, който чете подправени вести. Това съобщи депутатът от ПП-ДБ Явор Божанков в ефира на Българска национална телевизия.

Така той разяснява заканата на президента да наложи несъгласие на Бюджет 2024 година въз основа на изказванието, че в него е планувана продажбата на земи от държавния аграрен фонд.

Според Божанков очевидно Радев е измамен или се е заблудил. „ Налага несъгласие на текстове, които не са включени в държавния бюджет “, добави той. Депутатът похвали изключително плануванаъа капиталова стратегия от Асен Василев. Според него това вкарва европейски стандарти у нас.

Коментирайки работата на премиера акад. Николай Денков Божанков съобщи, че се гордее с него. „ Той явно става за министър председател. Ако на някой ще му устоят нервите, това е акад. Денков. Той е уравновесен, кадърен и спокоен. Не сме имали подобен министър председател от 30 години. Гордея се с него, изключително на интернационалните конгреси “, съобщи депутатът от ПП-ДБ и добави, че това кой какво е споделил за акад. Денков няма да промени положителното мнение за него на нашия народ.

На въпрос какво чака от идната ротация, Божанков съобщи, че чака с неспокойствие приемането на България в Шенген до края на годината, с помощта на положителните мнения за нашата страна през последните месеци.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР