Президентът, отклонявайки се от предизвикателството, което има пред страната ни,

...
Президентът, отклонявайки се от предизвикателството, което има пред страната ни,
Коментари Харесай

Цитат на деня: Всички трябва да подкрепяме централния нападател на България - Бойко Борисов

" Президентът, отклонявайки се от предизвикването, което има пред страната ни, приказва за напълно други тематики, които не прилягат на един президент. Президентът би трябвало да бъде съпричастен и всички ние в България да поддържаме централния нападател сега на България - това е Бойко Борисов. "

Това сподели ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов в Ловеч, представен от Българска национална телевизия. Той дефинира изявлението на президента Румен Радев нощес пред Българска национална телевизия като търсене на тенденциозен конфликт с Народното събрание и институционален конфликт.

Според Цветанов в дейностите на президента има предумисъл, тъй като той не е загатнал и дума за идното европредседателство, за Западните Балкани, за целите на България, както и за европейските фондове, благодарение на които се вземат решение проблемите на българското общество.

В изявлението президентът Румен Радев съобщи, че посоката на България към Европейския съюз и НАТО е била вярна, само че уточни, че 28 години след началото на прехода съгласно него множеството българи имат потребност от нова смяна и главният проблем на обществото е чувството за обърканост.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР