Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов заяви пред Спортал, че

...
Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов заяви пред Спортал, че
Коментари Харесай

Венци Стефанов предупреди: Готви се обезкървяване на българския футбол

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов съобщи пред " Спортал ", че има политическо желание за промени, засягащи хазартните компании. Той прикани политиците да не обезкървяват футболните и спортните клубове.

" Само едно нещо желая да им кажа - да не вършат това безумство! Да не си го помислят изобщо! Някои политици очевидно желаят да трансформират нещо, което изобщо не им е работа. Ако не знаете, да ви кажа, че бетинг фирмите поддържат 2/3 от футболните клубове! Същото се отнася и за другите спортове. Знаете за кои компании приказвам - те са върху фланелките на всички тимове. Това са компании, които са регистрирани в страната и носят милиони доходи в хазната. Готви се едно безумство от хора, които не са се събличали по физическо, отсъствали са от тези часове в учебно заведение.

При нас в Славия има над 600 деца, които упражняват, възпитаваме ги, държим ги надалеч от пороците на улицата. В последна сметка тези дечица мечтаят, всяко дете би трябвало да получи късмет да види фантазията си изпълнена! Страшно нещо е противозаконният хазарт, там да насочат напъните си. Питам политиците кой ще дава пари за спорт? Пробвал съм през годините най-различни разновидности - да вземем за пример безалкохолни питиета, приказвам за световноизвестни марки, и нищо! Нищо. А тези компании дават милиони на клубовете. Пак споделям - това ще е безумство!
 Загорчич: Има интерес към Светослав Вуцов
Загорчич: Има интерес към Светослав Вуцов

" Но въпросът е към управлението "

Едни момченца и някои момиченца желаят да злоупотребят с фантазиите на децата. Те гледат личната си полза, а знаят ли по какъв начин се устоя футболен клуб, по какъв начин се поддържа детско-юношеска школа? Такива би трябвало да бъдат изхвърлени от ръководството на страната! Това ще е доста сериозен удар по спорта. Вместо да мислят нелепости, да видят, че нямаме един естествен стадион. Северна Македония, дето са един файтон хора, някогашна наша провинция, имат стадион в Скопие, какъвто ние нямаме.

Тези политици да видят, че бетинг операторите оказват помощ на спорта в цяла Европа - да погледнат фланелките на тимовете в Англия, Франция, Испания и прочие Това да видят тези проевропейци! Лицензираните оператори не би трябвало да се пипат, би трябвало да се оставят да работят и да оказват помощ на българския футбол. Това са компании, които вкарват милиони в страната. Хората със здрав разсъдък в Народното събрание не би трябвало да позволяват това нещо! Политиците, в чиито глави се е родила тази нелепост, могат ли да подсигуряват с банкова гаранция такива милиони за спорта? Питам!

Има хора, които са експерти по пробиотиците, само че да не се бъркат в спорта. Служебното държавно управление си гледа работата, това го вършат други в Народното събрание - да си гледат пробиотиците! Сигурен съм, че и други мои сътрудници ще ме поддържат в това, което споделям. Срещу това безумство. Политиците да не се занимават с нелепости! Ако създадат това нещо, моля да не се гласоподава за тях, тъй като това ще е ликвидиране на българския спорт! А избори ще има скоро.

Готви се обезкървяване на българския футбол и на българския спорт! Говоря за куп клубове и федерации. Инакомислещи, които не са спортували и нямат деца, не се интересуват и приготвят едно безумство ", сподели Стефанов.
 Славия показа четири нови попълнения
Славия показа четири нови попълнения

Вижте кои са те

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР