Шотландският гранд Рейнджърс иска да привлече Хосе Кордоба преди началото

...
Шотландският гранд Рейнджърс иска да привлече Хосе Кордоба преди началото
Коментари Харесай

Рейнджърс настоява Кордоба да бъде привлечен преди Копа Америка

Шотландският гранд Рейнджърс желае да притегли Хосе Кордоба преди началото на Копа Америка.

Централният бранител на Левски ще вземе присъединяване в шампионата, който ще се организира от 20 юни до 14 юли в Съединени американски щати, а Панама е в група с домакина, Уругвай и Боливия.
 В Шотландия са сигурни, че Кордоба ще бъде състезател на Рейнджърс
В Шотландия са сигурни, че Кордоба ще бъде състезател на Рейнджърс

Все отново информацията е на " Сън "...

Клубът от Острова се надява, че ще успее да завърши договорката за бранителя незабавно след края на сезона и 22-годишният футболист да се трансформира в първото лятно попълнение на отбора, оповестиха в Шотландия.

Представител на Рейнджърс към този момент се е срещнал с Кордоба, като диалог с панамеца е провел и мениджърът на тима Филип Клеман, който му е декларирал, че разпорежда огромни упования на него.

На 5 май Кордоба даже е бил на трибуните на стадион " Айброкс ", където е изгледал онлайн домакинската победа на сините от Глазгоу с 4:1 над Килмарнък.
 Левски гради нов тим за идващия сезон
Левски гради нов тим за идващия сезон

Ето детайлности

В Шотландия се появиха и разнопосочни информации за сумата, която Рейнджърс ще заплати на Левски за Кордоба. Съобщава се за трансферна цена от 3 милиона паунда, а на друго място - за 1,5 от английската валута.

Сините се надяваха, че могат да вдигнат още сумата след присъединяване на бранителя на Копа Америка, само че и споменаваните числа са задоволително положителни.

Левски закупи Кордоба от Индепендиенте де ла Хорера през лятото на 2022 година за скромна сума, като панамският клуб резервира % при идващ трансфер на футболиста.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР