ОВЕНУспехът съпътства занимаващи се с творчески професии. Не обвинявайте Съдбата

...
ОВЕНУспехът съпътства занимаващи се с творчески професии. Не обвинявайте Съдбата
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Стрелците да не изостават с текущите задачи, Козирозите с неочакваните трудности

ОВЕН

Успехът съпътства занимаващи се с креативен специалности. Не обвинявайте Съдбата си, в случай че замисленото от вас не носи предстоящите резултати. Имате опция да блеснете с неподозирани качества. Очаквайте появяването на преодолими компликации и необичайно и необяснимо недоброжелателно отношение от страна на ваш сътрудник. Вечерта не настоявайте за посещаване на другари, в случай че околните ви не са съгласни да посрещат посетители. Естествения излаз от опитите ви да наложите мнението си е отдалечаване и отвращение за полови удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Неочаквана вест ще промени проектите ви за деня. Сключените контракти за покупко-продажби дават обещание положителни доходи, в случай че сте ги уговорили предходните дни и в този момент единствено ги подписвате. Възможни са спорове с сътрудниците ви. На работното място се постарайте да се заредите с положително въодушевление, с цел да си гарантирате триумф и самопризнание. Всички проблеми с интимната ви половинка ще се разрешат, в случай че обясните със спокоен звук повода за закъснението си. Създайте си сантиментална конюнктура и се отдайте на приятни развлечения. Желаният секс ще бъде връх на насладите ви.

БЛИЗНАЦИ

Не планирайте значими настоятелен срещи, с цел да не се неуспехите. Не споделяйте проектите си за деня, нито задачите си.  Очаквайте доходи, които са задоволителни, с цел да сте спокойни през идващите седмици. Неприятели дебнат към вас, с цел да ви навредят, тъй като още веднъж сте прекалили със самохвалството си. Бъдете внимателни. Днес са вероятни промени в персоналния ви живот. Чувството за отговорност към околните ви е гаранция за триумф.  Склонни да простите на половинката си и да се отдадете на полови удоволствия, които ви зареждат със сили.

РАК

Денят е неподходящ за занимаващите се с търговия. Ще се сблъскат с проблеми, финансови загуби и компликации, в случай че решат да рискуват и да излъгват някого. След това мъчно ще се възстановят от напрежението и от загубата на пари. Заетите в разнообразни от търговия професионални области ще жънат триумф, в случай че не се оставят във властта на страстта. Следобед очаквайте препирня с непосредствен човек. Посветете деня на фамилията. Изпълнете го с сантиментални мигове. Създайте си сантиментална конюнктура и се отдайте напълно на възприятията си и на полови преживявания.

ЛЪВ

Стабилизирайте постигнатото и създайте естетика в връзките си. Имате опция да осъществите нови настоятелен срещи и запознанства, само че бъдете деликатни в преценката си. Ще имате триумф в професионално отношение. Уговорете диалозите с познати работещи във финансови институции и подгответе за автограф нужните документи. Очертават се проблеми в персоналните връзки, в случай че придвижите професионалните разправии и недоволството си върху околните си. Естествената реакция поради агресивното ви държание е отводът от полови удоволствия, в случай че имате до себе си по-чувствителен сътрудник.

ДЕВА 

Емоцията ще ви връхлети още в ранните часове на деня, само че е във ваша власт да я овладеете, тъй като си вредите на работата. Притеснени сте от персоналните си грижи и нямате предпочитание да се заемете със дилемите си. Неуспехите си сигурно ще предизвикате сами. Не се поддавайте на примамливо предложение. Давайки припрян отговор ще останете излъгани. Не забравяйте, че брачната ви или интимна половинка желаят да бъдат по-често с вас. Не се надявайте на полови удоволствия, в случай че сте решили да работите до късно и сте се прибрали ядосани.

ВЕЗНИ

Днес сте напрегнати и изтощени. Отложете плануваните настоятелен срещи и диалози, тъй като Съдбата ви носи неочакваности. Търпеливо приемайте неприятностите, с цел да не ви доведат до несвоевременно и неоснователно обезсърчение, за което нямате мотив. Приемете предложение за пътешестване и делова среща в чужбина, което би трябвало да осъществите в околните дни. Звездите ви разрешават да помислите за взаимното си бъдеще, в случай че имате до себе си обичан човек и си мечтаете да свиете фамилно гнездо. За да се отдадете на полови удоволствия, би трябвало да сте уверени в възприятията си и в желанието на интимната си половинка.

СКОРПИОН

Във върховата си форма сте на вашето работно място. Всички инициативи ви носят позитивни резултати. Деловите диалози са сполучливи, в случай че сте си сложили ясна цел. Премълчавайте, не спорете и изслушвайте събеседника си, даже и да не очаквате крайни решения. Пътуванията ви носят предстоящите резултати. Денят разрешава да се отдадете на сантименталните си фантазии и срещи. Несемейните може и да срещнат любовта. Бъдете деликатни и грижовни с обичаните си хора, в случай че желаете да изживеете приятни интимни мигове и незабравими полови наслаждения.

СТРЕЛЕЦ

Радвате се на триумф, който жънете на работното място, само че дано насладата ви не бъде помрачена от изоставането на настоящите ви задания поради отвращение да се съобразите с условията на звездите. Вашите сътрудници ви поддържат в начинанията. Обмислете професионалните промени, планувани за идната седмица. Анализът на ставащото в деловите ви връзки, ще ви помогне да извлечете спомагателна изгода за себе си. Бракът, подписан в този ден ще ви подари благополучие, обич и съгласие. Предпазвайте се от нападателни полови контакти, поддавайки се на първичната си същина.

КОЗИРОГ

Сутринта може да се сблъскате с проблеми, поради неуредици от сътрудници с които работите, свързани с доставките във вашия магазин, в случай че се занимавате с търговия. Бъдете виновни, с цел да избегнете загубите и непредвидените компликации. Не рискувайте. Денят е изключително удобен за заетите с креативна специалност. Откажете да задоволите капризите на интимната си половинка, която държи да си купи скъпо украшение. След като не сте великодушни и не оправдавате упованията на интимните си сътрудници, сексът няма да им достави наслаждение, само че и на вас – също.

ВОДОЛЕЙ

Създавате спорове на работното място, единствено тъй като сте ядосани на околните си от сутринта, само че е по-добре да надмогнете неприятното си въодушевление. Следобед се заемете с нормалните си професионални отговорности. Не се вживявайте в персоналните си проблеми. Нерешени служебни проблеми също непрестанно ви припомнят за себе си и ви подтикват към решителни дейности. Жените да пресечен старите си контакти и да основат нови, с цел да си спестят разочарованията, сълзите и обидата. Не досаждайте на интимните си сътрудници, в случай че не са подготвени за полови удоволствия.

РИБИ

На работното място сте напрегнати и не изключително дейни, а с това бавите бързото привършване на служебните си задания. Помолете за помощ вашите сътрудници, без да се притеснявате, че може да ви откажат. Въпреки желанието ви да сте постоянни ще се наложи да се занимавате с спорове в фамилията. Вечерта ще изживеете сантиментална среща. Звездите предизвестяват, че в случай че сте фамилни рискувате да разкрият изневярата ви. Ако не сте обвинени в невярност и не сте събудили ревността на половинката си, ще изживеете мечтаните полови наслаждения.

 

 

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР