Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че е платил много

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че е платил много
Коментари Харесай

Тръмп платил милиони долари данъци, подцени опасенията за дълговете си

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи, че е платил " доста милиони долари налози ", само че имал право на обезценка и данъчни заеми, а също по този начин настоя, че имал доста малко задължения, като имал повече активи, в сравнение с задължения.

Тръмп отговори в поредност от изявления в профила си в " Туитър " на публикация на в. " Ню Йорк Таймс ", че е платил единствено 750 $ федерални налози върху приходите през 2016 година и 2017 година, откакто години наред е отчитал огромни загуби от своите компании.

The Fake News Media, just like Election time 2016, is bringing up my Taxes & all sorts of other nonsense with illegally obtained information & only bad intent. I paid many millions of dollars in taxes but was entitled, like everyone else, to depreciation & tax credits.....
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump)
" Платих доста милиони долари налози, само че имах право, както всички останали, на обезценка и данъчни заеми ", написа той в " Туитър и увери: " Имам доста дребен дълг в съпоставяне със цената на активите. "

Президентът републиканец, който ще се изправи против съперника си от Демократическата партия Джо Байдън във вторник вечерта за първия им ефирен спор преди изборите на 3 ноември, увери, че имал " забележителни активи " и се похвали с " доста ВНУШИТЕЛЕН " финансов доклад.

Той обаче отхвърли да освободи данъчните си заявления, както президенти и претенденти за президент вършат от десетилетия. Тръмп споделя, че това е по този начин, тъй като той е под одит от Службата за вътрешни доходи, само че организацията съобщи, че няма причина той да не може да освободи налозите си, до момента в който е под одит.

Тръмп има стотици милиони долари дълг на фона на хронични бизнес загуби, които употребява, с цел да избегне заплащането на налози, заяви Times. Според него са получени данни за данъчни заявления, обхващащи повече от две десетилетия за Тръмп и неговия бизнес.

Тръмп упрекна Times, че е получил данъчната информация нелегално, което вестникът отхвърля.

Той отхвърли отчета на Times като неакуратен.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР