Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп: Много сме близо до споразумение за приложението за видеа ТикТок

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския съобщи, че калифорнийската софтуерна компания Оракъл (Oracle) приложението за видеа ТикТок (TikTok), благосъстоятелност на китайската компания БайтДенс (ByteDance), са доста покрай съглашение, съобщи Франс прес.

"Много скоро ще вземем решение ", сподели в Белия дом американският президент.

Такова съглашение би разрешило на приложението, което го грози възбрана в Съединени американски щати, защото съгласно Тръмп то е средство за шпионаж на китайското държавно управление, да остане интензивно на американска територия.

В понеделник американският финансов министър Стивън Мнучин съобщи, че през уикенда е получил предложение за партньорство сред ТикТок и Оракъл, само че не посочи за какъв вид договорка става дума.

Според няколко американски медии не се планува продажба на приложението, добавя Българска телеграфна агенция.

Британският в. "Файненшъл таймс ", цитирайки осведомени източници, написа, че в Съединени американски щати ще бъде основана нова централа за интернационалните интервенции на ТикТок и че Оракъл ще стане миноритарен акционер в платформата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР