Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп заплаши с нови съдебни искове щаба на Байдън

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския заплаши с нови правосъдни искове против резултатите от президентските избори във вторник в няколко щата, потвърждавайки без никакви доказателства, че тук-там, където демократът Джо Байдън наподобява печели, са били осъществени изборни измами, оповестиха Ройтерс и ТАСС.

"Ще заведем правосъдни искове против всички щати, където наскоро стартира да лидира Байдън, за подправяне на резултатите от гласуването и измами на изборите на щатско ниво ", написа Тръмп в Туитър, без да показва съответни щати или образци за измами.

Отново в обява в тази обществена мрежа президентът съобщи, че бюлетините, които са получени по пощата след края на изборния ден на 3 ноември, няма да бъдат броени, а администрацията на Туитър след това я маркира като "въвеждаща в подвеждане ", съобщи ТАСС.

А в друга, трета обява в същата обществена мрежа, президентът прикани да бъде спряно броенето на гласовете от изборите, съобщи Асошиейтед прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР