Президентът на Русия Владимир Путин изпрати поздравително послание на американския

...
Президентът на Русия Владимир Путин изпрати поздравително послание на американския
Коментари Харесай

Путин към Тръмп: От нас зависи международната сигурност

Президентът на Русия Владимир Путин изпрати приветствено обръщение на американския си сътрудник Доналд Тръмп по случай Коледа и Нова година, в което декларира, че Москва е подготвена за разговор със Съединени американски щати по " най-широк кръг въпроси ".

Това излиза наяве от известие, оповестено на страницата на Кремъл, представено от " Ройтерс ".

В края на ноември Тръмп ненадейно анулира планувана среща с Путин в коридорите на Г-20 в Аржентина поради зародилото напрежение сред Русия и Украйна.

" Владимир Путин акцентира, че връзките (руско-американските) са най-важният фактор за обезпечаване на стратегическа непоклатимост и интернационална сигурност ", се споделя в известието.

" Той удостовери, че Русия е подготвена за разговор със Съединени американски щати по най-широк кръг въпроси ", добавя се още.

В друго писмо до сирийския президент Башар Асад, Путин дава обещание да продължи да подкрепя сирийското държавно управление и народ в " битката против тероризма, за отбрана на държавния суверенитет и териториалната целокупност ".

Путин също изпрати приветствено обръщение по случай Нова година и на други международни водачи, в това число Тереза Мей, Шиндзо Абе и Си Дзинпин.

Руският водач желае разцвет на английския народ, отбелязва Кремъл.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР