Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Келайфи заяви, че Лионел

...
Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Келайфи заяви, че Лионел
Коментари Харесай

ПСЖ преговаря с Меси за нов договор след Мондиала

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Келайфи съобщи, че Лионел Меси е благополучен в първенеца на Лига 1 и ще стартират договаряния за допустимо продължение на контракта му след Световното състезание.

Меси, който има 12 гола и 14 асистенции за ПСЖ във всички шампионати през този сезон, мина във френския клуб от Барселона през 2021 с двегодишен договор, който изтича през идващото лятото.

Запитан дали 35-годишният футболист има интерес да остане в Париж, Ал-Келайфи отговори на Sky Sports " несъмнено ".

" Той се показва фантастично за нас през този сезон, вкарва доста голове и прави асистенции ", добави президентът.

" Това, което се разбрахме, е, че след Световното състезание, ще седнем дружно. Но и двете страни сме доста щастливи, тъй че ще приказваме след Мондиала ", сподели още той.

Друг състезател, чийто контракт изтича през лятото, е Маркъс Рашфорд, който бе свързван с трансфер в Пари Сен Жермен. Ал-Келайфи сподели, че " всеки клуб " би бил заинтригуван да притегли британския национал със свободен трансфер и, че ПСЖ са говорили с него преди.

" Моментът обаче не е добър и за двете страни ", сподели шефът.

" Ако той е свободен състезател през днешния ден, несъмнено, че можем да приказваме непосредствено с него, само че няма да го създадем. Нека да го оставим да се концентрира върху Световното състезание. Ако през януари имаме интерет, ще приказваме с него ", сподели още Насер Ел-Келайфи.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР