Британското правителство е подготвило план и насоки, според които на

...
Британското правителство е подготвило план и насоки, според които на
Коментари Харесай

Британското правителство забранява сексуалното образование за най-малките ученици

Британското държавно управление е подготвило проект и насоки, съгласно които на учебните заведения в Англия ще бъде неразрешено да преподават полово обучение на деца под девет години. Планът ще бъде оповестен в четвъртък, заяви.

Медията не разполага с документа, само че държавен източник споделя, че той включва възбрана децата да бъдат обучавани за полова еднаквост. Според източника министрите са уверени, че по-ясни насоки ще обезпечат поддръжка за учителите и утешение за родителите и ще дефинират кои тематики, на каква възраст би трябвало да се преподават на учениците.

Но ръководителят на Асоциацията на шефовете на началните учебни заведения в графство Съфолк сподели, че предложенията на държавното управление няма да създадат нещата кой знае какъв брой по-различни. Ребека Лийк, която също е краткотрайно изпълняващ длъжността шеф в главно учебно заведение на север от Ипсуич, коментира в програмата Today на BBC Radio 4, че половото обучение нормално не се преподава в началните учебни заведения до 6-та година и " родителите към този момент имат право да отдръпват " детето си, в случай че те желаят. „ Училищата към този момент са задължени да дават рационално точна информация на родителите какво ще бъде наличието на половото образование “, сподели тя.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР