Зодия Везни да запали свещ днес, да се концентрира и

...
Зодия Везни да запали свещ днес, да се концентрира и
Коментари Харесай

Хороскоп за 16 май четвъртък: Да запали свещ зодия

Зодия Везни да възпламени свещ през днешния ден, да се концентрира и да пречисти съзнанието си. 

Ето и хороскопа на

Овен

Отлично време за другарство и къси пътувания. Ако имате опция, тръгнете на път сутринта. Тогава зарядът с оптимизъм и положително въодушевление ще Ви бъдат подсигурени за цялото денонощие. През това време няма да Ви е мъчно оперативно да се договорите с сътрудниците по бизнес, да преминете тест, изпит, събеседване, да напишете или изпратите писмо, или да позвъните по телефона. Денят основава прелестни условия за литературно-художествена работа, а също и за разнообразни механически интервенции и работа с текстове (като да вземем за пример поправяне, редактиране, оптимизиране).

Телец

В никакъв случай не би трябвало да се съмнявате в своите качества! В препълнения Ви график няма място за подозрение. Освен това те са изцяло неоснователни. Вие освен ще можете мигновено да разгледате евентуалните проблеми и спорове, само че ще съумеете и да покажете метод за тяхното разрешаване. Дошло е време да излезете от сянката, и да застанете в светлината на прожекторите. Човекът, който Ви се възхищава, изчаква момента, когато ще постигнете своето и ще дарите на обстановката своето неповторимо обаяние.
 

Близнаци

Не е желателно визитата на увеселителни заведения, а и пребиваването в шумна другарска компания може да се откаже не толкоз прелестно, както сте си мислели. Оказвате се в центъра на внимание, само че за жалост това внимание напълно не е отзивчиво.

Зависниците се пробват колкото се може по-болно да Ви ухапят, сплетниците популяризират възмутителни клюки и вследствие на всичко това от Вашето положително въодушевление няма да остане и диря.

Но пък в компанията на своите близки хора ще се чувствате къде-къде по-спокойно и удобно.

Няма да бъде скучно: вероятно ще се намерят и неща, които да са забавни за всички.
 

 

Рак

Ако отказвате да признаете, че нещата не са напълно по този начин, както би трябвало, това напълно не значи, че в живота Ви всичко върви чудесно.

Престанете да криете главата си в пясъка! Вие отказвате да видите суровата действителност, само че по едно и също време с това изпускате от взор доста прелестни неща.

Лесно можете да се справите с всичко, което ще се случи през днешния ден, и по тази причина престанете да избягвате ререшаването на проблемите - това е единствено безрезултатна загуба на време.

Погледнете истината в очите и се наслаждавайте на същинския живот. Обезателно ще съумеете!
 

Лъв

Ако съществува човек, който нормално е задоволително убеден в това, какво желае, и по кое време и по какъв начин би трябвало да го направи, това сте Вие.

Само че в сегашния миг просто се разкъсвате сред това, дали да се държите добре (да се подготвите за утрешния ден и да легнете да се наспите), или да се държите не напълно добре, което значи, да останете на крайник дотогава, до когато въобще е допустимо, и да забравите за всичко, с изключение на за сегашната вечер.

Окончателното решение, несъмнено, остава на Вашата съвест, само че при съществуването на нужния двуног придружител, забавен филм и примамлива голяма купа с пуканки, нама да изпитате особени съмнения.
 

Дева

Не се стеснявайте да подхождате креативен към предоставените Ви задания, както и да проявявате дадените Ви от природата гении и качества. Постарайте се да употребявате оптимално всички благоприятни условия, които в този момент Ви дава небето. Ако сухия, настоятелен и формален жанр на другарство не води до стремежи резултат, потърсете различен метод. Това е положително време за любовни контакти.

Ако децата Ви демонстрират непокорство, като начало потърсете съответната причина за техния дебелоглав.

Напълно евентуално е, те да имат лични проекти, които напълно да не съответстват с Вашите.
 

Везни

Не може да се каже, че огромен и самостоятелен човек като Вас, се нуждае непрекъснато някой да го държи за ръката.

Като независим човек сте си избрали път, и крачейки по него се усещате задоволително удобно.

Никой от познатите ви не е в положение да разбере Вашата действителност, само че този факт дано не Ви разочарова и огорчава.

Когато се опирате на личната си религия, то ставате все по-щастлив, че сте избрали точно този път.

Запалете свещ и пречистете съзнанието си. 
 

Скорпион

Днес ще си наострите зъбките и ще се старете да ги демонстрирате на всички, в това число и на своя обичан човек (на пътво място). Рабира се, че е доста значимо да имате лично мнение по всеки въпрос, както и директно държание и ексцентричен жанр, само че за най-близкия си човек и за това, че може да се срами поради Вас, също би трябвало да помислите...

Стрелец

Искате ли да оставите своя диря в този свят? Разбира се, че желаете! Може да получите опция да извършите нещо, което никой няма да остави без внимание, и по тази причина бъдете подготвени да действате незабавно, щом Ви се даде комфортен случай. Ако сте очаквали съвършен миг, с цел да предприемете сериозна крачка, то точно през днешния ден си заслужава да извършите това. Хората Ще Ви видят в напълно нова светлина!
 

Козирог

Доста мъчно ще Ви бъде през днешния ден да поддържате равнището на другарство, признато в компанията, в която ще се намирате. Не се опитвайте да се покажете по-добри, в сравнение с сте, тъй като това ще има противоположен резултат.
 

Водолей

Ще можете да постигнете положителни резултати в професионалната си активност, дори и да не придавате огромно значение на работата си. Това точно е денят, в който триумфът самичък ще се пъха в ръцете Ви, без значение дали полагате въпреки и минимални старания, с цел да се възползвате от обстановката. Ясно е, че за главозамайващи кариерни висоти през днешния ден може единствено да мечтаете, само че пък възстановяване на финансовото състояние през този ден е изцяло допустимо. Отношенията Ви с околните се подреждат добре, а Вие ще се окажете и посланик, и миротворец, и източник на всеобща наслада. Така че не губете оптимизмът и положителното си въодушевление!
 

Риби

Днес ще Ви се желае романтика в връзките. Постарайте се да я създадете със свои ръце, без да чакате самодейност от страна на Вашия обичан човек. Той най-много ще се въодушевява от Вашия образец и ще го последва с преголямо наслаждение. Поне може да се надявате на това....
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР