Кадри: БТВУчастието на Евелина Ръжева в Стани богат донесе положителни

...
Кадри: БТВУчастието на Евелина Ръжева в Стани богат донесе положителни
Коментари Харесай

Баща трогна Ники Кънчев с жест към дъщеря си в Стани богат

Кадри: БТВ

Участието на Евелина Ръжева в " Стани богат " донесе позитивни страсти на водещия Ники Кънчев. Тя е здравен управител в " Институт по редки заболявания " в Пловдив.

След първите пет въпроса тя бе запитана " Кой детайл има свойството да свети на мрачно? " - Силиций, Хром, Фосфор или Молибден. Евелина вярно уточни фосфор.

" Название на какво е Хелс Ейнджълс? ", бе идващото запитване, а вариантите - Мотоциклетен клуб, Клуб по американски футбол, Религиозна фракция и Хорър поредност. Тя се насочи към мотоциклетния клуб, само че се наложи да се подсигури с жокер " 50:50 " и с негова помощ продължи напред.

След това заключи 2000 лв. като втора сигурна сума, а въпросът за нея бе " Какво се случва с неотворена опаковка чипс на доста огромна надморска височина? " - Става по-тежка, Свива се, Стопява се или Издува се.



Ръжева се колебаеше сред свива се и издува се. Затова предложения татко си Константин на помощ. Двамата демонстрираха страхотна непосредственост, като таткото прегърна и гушна щерка си. Това трогна Ники Кънчев, който реагира с думите: " Ееей, по този начин! И тати те гушна ". Жокерът си свърши работата и вярно насочи дъщеря си към " издува се " и по този начин тя продължи напред.



За 3000 лв. бе запитана " Кой стихотворец е употребявал псевдонимите Амер, Тафт и Сулбатьор в някои от своите произведения? " - Пейо Яворов, Никола Вапцаров, Пенчо Славейков или Димчо Дебелянов. Ръжева призна, че за първи път чувала тези псевдоними и по тази причина се обади на Иван Марков от Пловдив. Той обаче нищо не сподели в 30-те секунди. Тя избра Яворов и това се оказа неверен отговор, а правилен е Димчо Дебелянов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР