Мелания Тръмп и бившият президент Доналд Тръмп често са виждани

...
Мелания Тръмп и бившият президент Доналд Тръмп често са виждани
Коментари Харесай

Отделни коли и „афери“ гняв, но Мелания „никога няма да си тръгне“ Доналд – всички „пренебрежения“ на г-жа Тръмп

Мелания Тръмп и някогашният президент Доналд Тръмп постоянно са виждани да влизат в разнообразни коли и някогашната Първа дама се споделя, че е „ ядосана “ за хипотетичните афери на брачна половинка си, само че някогашен асистент има вяра, че тя в никакъв случай няма да го напусне.

В диалог с Ерин Бърнет от CNN Стефани Гришам сподели, че Мелания „ знаеше за кого се е омъжила “ и е малко евентуално в миналото да се раздели с него. Тя направи мненията, защото по време на процеса против Тръмп неговият някогашен юрист и медиатор Майкъл Коен свидетелства, че някогашният президент не изглеждаше обезпокоен от евентуалния отговор на брачната половинка си, когато научи за хипотетична спекулация, и беше по-загрижен за акцията.

Коен сподели, че е попитал Тръмп по какъв начин историята може да повлияе на брака му със брачната половинка му Мелания. Коен сподели, че Тръмп му споделил: „ Не се притеснявай “, добавяйки: „ Колко време смятате, че ще бъда на пазара? Не дълго “. Коен сподели, че този коментар го е предиздвикал да заключи, че „ всичко това е поради акцията “.

ПРОЧЕТЕТЕ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР