ВАШИНГТОН (АП) — Администрацията на Байдън подготвя още промени в

...
ВАШИНГТОН (АП) — Администрацията на Байдън подготвя още промени в
Коментари Харесай

Администрацията на Байдън планира още промени, за да ускори обработката на молби за убежище за нови мигранти

ВАШИНГТОН (АП) — Администрацията на Байдън приготвя още промени в националната система за леговище, предопределени да ускорят обработката и евентуалното премахване на мигранти, които не престават да идват на южната граница, междинна стъпка, до момента в който президентът Джо Байдън продължава да обмисля по-широка изпълнителна заповед за ограничение на граничните пунктове, която може да се появи по-късно тази година.

Разглежданата смяна би разрешила на някои мигранти, които са идващите на границата в този момент първо би трябвало да бъдат обработени през системата за леговище, вместо да отиват в края на опашката, съгласно четирима души, осведомени с предлагането. Хората получиха анонимност, с цел да приказват за политиката на администрацията, преди тя да стане дефинитивна.

Съобщението, което се чака да пристигна от Министерството на вътрешната сигурност и Министерството на правораздаването, може да пристигна още в четвъртък, макар че хората предизвестиха, че може да се забави. По-широката цел на админис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР