Президентът на баскетболния отбор на Левски Константин Папазов изрази задоволство

...
Президентът на баскетболния отбор на Левски Константин Папазов изрази задоволство
Коментари Харесай

Тити Папазов: Отборът заслужава по-голяма подкрепа с тази игра

Президентът на баскетболния тим на Левски Константин Папазов изрази удовлетворение от обстоятелството, че неговият тим се класира за финала за Купата на България след победа в полуфиналите със 77:73 над Черноморец.
“Играем от мач на мач по-добре. Смятам, че с игровото си държание тези момчета заслужават всички хора, които обичат Левски, би трябвало да дойдат да ни поддържат. ЦСКА сега играе най-хубавия баскетбол без полемика. Ние играем доста освободено. Имахме неповторимия късмет да съберем Асен Великов и Златин Георгиев дружно - хора, които доста обичат Левски. Най-старите в тима са извънредно доброжелателни и положителни към децата. Не сме създали някакво мъжество, ние имаме осми или девети бюджет в Лигата. Направи се една доста добра сплав сред млади и остарели играчи. Виждате Момчил с какъв хъс игра, а е единствено на 17 години. Моля единствено едно - за два дни доказахме, че те би трябвало даа бъдат поддържа. До този миг не сме имали поддръжката, тъй като не бяхме натрупали нужното доверие. Започнахме с три загуби и предстоеше посещение в Бургас ".
Само знам, че това е шести следващ край. За да не бъда подправен, ще кажа, че избирам да играем ЦСКА. Само лудостта на Чакмаков и моята могат да докарат толкоз хора в залата. Ако “синя ” България пристигна тук, с цел да награди тези момчета, мисля, че можем да победим който и да е. Ако е Ботевград на финала, несъмнено ще дойдат 2000 души.
Приемаме доста тежко и доста отговорно това, че Левски беше дисквалифициран от Балканската лига ”, сподели Папазов след полуфинала против Черноморец. Цялото изявление може да намерите във видеото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР