Президентът Доналд Тръмп коментира пред Атлантик, че е обмислял дъщеря

...
Президентът Доналд Тръмп коментира пред Атлантик, че е обмислял дъщеря
Коментари Харесай

Тръмп призна, че искал Иванка в ООН и Световната банка

Президентът Доналд Тръмп разяснява пред " Атлантик ", че е обмислял щерка си Иванка за високопоставени позиции в Организация на обединените нации и Световната банка, тъй като тя е " доста добра с числата ", оповестява " Бизнес инсайдър ".

Тръмп изяснява пред Илейн Плот за щерка си, че Иванка е " роден посланик ", и главната причина, заради която не я е назначил, с цел да размени Ники Хейли като дипломат на Съединени американски щати в Организация на обединените нации е, че ще го обвинят в непотизъм - шуробаджанащина

Тръмп упорства, че " няма нищо общо с непотизма ", а Иванка би била " невероятна " в ролята. Поради държавните правила за непотизъм, сегашната консултативна роля на Иванка в Белия дом е неплатена.

През януари " Файненшъл таймс " заяви, че Тръмп обмисля Иванка да размени някогашния президент на Световната банка Джим Йонг Ким, клюки, които Белият дом отхвърли.

Иванка приключва Университета на Пенсилвания със компетентност стопанска система, само че не разполага с огромен опит в интернационалното развиване, дипломацията или комерсиалната стопанска система.

Тя обаче е прекарала по-голямата част от кариерата си като бизнес-дама и се е фокусирала върху овластяване на дамите и планове за развиване на човешките запаси от нейната свободно избрана роля като консултант в Белия дом.

Преди да се причисли към Белия дом, тя работи като вицепрезидент - придобивания в организацията Тръмп. Тя основава и лична фешън линия - марката " Иванка Тръмп ", която бе закрита предишното лято.

През 2018 година Иванка си партнира със Световната банка за основаване на Финансова самодейност на дамите бизнесмени, стратегия, която бързо е наречена " Фонд Иванка " и която се стреми да даде опция на дамите в разрастващите се страни да получат по-лесно достъп до заеми и безплатни помощи за финансиране на личния си дребен бизнес и други планове. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР