Президентът Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик

...
Президентът Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик
Коментари Харесай

САЩ, Великобритания и Франция са започнали военна операция срещу Сирия

Президентът Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила разгласи, че Съединени американски щати, взаимно с Англия и Франция, са почнали военна интервенция против Сирия в отговор на осъществената съгласно тях от сирийския режим химическа офанзива в град Дума на 7 април, предадоха Франс прес и Ройтерс.

"Започнала е взаимна интервенция дружно с Англия и Франция, благодарим и на двете страни ", сподели Тръмп в изказване от Белия дом. Той даде обещание, че интервенцията ще продължи "колкото е належащо " и до момента в който Сирия не престане да употребява химически оръжия.

Силни детонации са чути в сирийската столица Дамаск, а от източната част на града се издигат гъсти стълбове пушек.

Тръмп съобщи, че се нанасят прецизни удари по "обекти от програмата за произвеждане на химически оръжия на сирийския деспот Башар Асад ".

Доналд Тръмп съобщи, че ориста на режима в Дамаск е в ръцете на сирийците и предизвести Иран и Русия поради връзките им със Сирия.
"Каква е тази нация, която би желала да бъде свързвана с всеобщото ликвидиране на почтени мъже, дами и деца? ", запита той.

Съединени американски щати, Франция и Англия се бият "срещу варварството ", съобщи Тръмп, който окачестви като "чудовищни " химическите офанзиви на Асад. Той сподели, че на 7 април в Дума сирийският президент Башар Асад е употребявал химически оръжия и това е "значителна ескалация в използването на химически оръжия от този доста ужасяващ режим ".

Тръмп съобщи, че ударите по Сирия са директен резултат от неуспеха на Русия да спре използването на химически оръжия от Сирия и добави, че Русия би трябвало да реши "дали да продължи по този тъмен път или да се причисли към цивилизованите народи ".

Тръмп увери, че Съединени американски щати не се стремят към "безкрайно наличие " в Сирия и ще обмислят евакуиране на войските си, щом групировката "Ислямска страна " бъде разгромена, съобщи Асошиейтед прес.

Съединени американски щати разчитат на възстановяване на връзките си с Русия и Иран, само че одобряват, че това може да не стане, съобщи Тръмп, представен от ТАСС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР