По първоначални данни катастрофата, станала край Аксаково, Варненско, е предизвикана

...
По първоначални данни катастрофата, станала край Аксаково, Варненско, е предизвикана
Коментари Харесай

Шефът на полицията във Варна: Катастрофата с Кирил Петков е заради неспазване на знакаСтоп

По първични данни злополуката, станала край Аксаково, Варненско, е провокирана поради неспазване на знак " Стоп ". Това сподели довечера пред медиите шефът на полицията във Варна старши комисар Андрей Ангелов, който е на мястото на случая.



Джипът на НСО, в който се е возил Кирил Петков, напряко е помлял " Ауди " -то

Автомобилът е излязъл от вторичен път. Катастрофата е с кола на Националната работа за защита (НСО), в която е пътувал съпредседателят на " Продължаваме Промяната " Кирил Петков, за което Lupa.bg извести навреме. Ударът сред двете коли е бил доста мощен и те са отхвръкнали към канавката.

В автомобила на НСО е имало четирима индивида, които са пътували в посока Варна, а в другия - двама, мъж и жена.

При злополуката е умрял лидерът на колата, неспазила знака " Стоп ". Той е на 63 години, добави комисар Ангелов. Спътничката му - 58-годишна, е откарана в болница " Св. Анна - Варна ". В лечебното заведение са превозени и пътувалите в колата на НСО.

Дежурният доктор в шокова зала на болничното заведение доктор Маргарита Станкова посочи, че са доведени трима пациенти. Жената е настанена в реанимация. Тя е със съчетана контузия - на главата, гърдите и корема. Другите двама пациенти са прегледани и освободени за домашно лекуване. Кирил Петков не е бил измежду тях, научи Lupa.bg.

Военно-окръжната прокуратура в Сливен образува досъдебно произвеждане по случая с злополука с автомобил на НСО на входа на град Аксаково, заяви военно-окръжният прокурор полк. Христо Тинев пред Българска телеграфна агенция. В момента се правят процесуално-следствени дейности, оглед на местопрестъпление и разпити на очевидци. Тепърва следва назначение на експертизи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР