Новият главен изпълнителен директор на BT Алисън Къркби каза Винаги

...
Новият главен изпълнителен директор на BT Алисън Къркби каза Винаги
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на BT казва, че „обича да притиска“ късите продавачи, като същевременно разкрива съкращения на разходите с £3 млрд.

Новият основен изпълнителен шеф на BT Алисън Къркби сподели „ Винаги обичам да прилепям късите панталони ... и им докажете, че бъркат ”, до момента в който тя излагаше проектите си да обърне телекомуникационната група на Обединеното кралство, изпращайки акциите нагоре с над 17 %.

Къркби направи забележката, откакто Financial Times по-рано тази седмица разкри, че вложителите са сложили рекорден залог от £300 милиона против компанията FTSE 100. Тя разгласи в четвъртък, че BT ще понижи още £3 милиарда разноски и ще усили дивидентите си и добави, че съществуването на нов основен изпълнителен шеф, който към момента не е разкрил тактика, е насърчило шортинга.

„ Сега се надявам че изготвихме доста транспарантен, дълголетен и убеден проект, съгласно който някои от тези къси панталони ще стартират да понижават “, сподели Къркби пред FT.

Къркби, който пое BT през февруари, сподели, че групата е имала доближи първична цел от £3 милиарда за брутни годишни спестявания на разноски за година предварително...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР