Президентът Джо Байдън не е разрешавал никакви тайни преговори между

...
Президентът Джо Байдън не е разрешавал никакви тайни преговори между
Коментари Харесай

Белият дом коментира тайните преговори с Русия за Украйна

Президентът Джо Байдън не е разрешавал никакви " секрети договаряния " сред Съединени американски щати и Русия във връзка спора в Украйна, съобщи Белият дом. Американската администрация " не е разрешавала тези разисквания ", съобщи Вашингтон, след появилите се в новините известия, че някогашни високопоставени чиновници на Съединени американски щати са се срещнали с министъра на външните работи на Русия.

Администрацията на президента Джо Байдън нито е разрешавала, нито е подкрепяла секретните срещи, които някогашни висши чиновници на националната сигурност на Съединени американски щати са провеждали с съветския външен министър Сергей Лавров и други руснаци по отношение на евентуални договаряния за преустановяване на спора в Украйна, обявиха Белият дом и Държавният департамент.

Новинарска компания NBC News заяви, че някогашни американски висши чиновнии са се срещали с ръководителя на съветската дипломация в Ню Йорк през април, като съгласно тази информация към тях са се включили Ричард Хаас, някогашен американски посланик и напускащ поста ръководител на Съвета по външни връзки, и двама някогашни помощници в Белия...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР