На посланиците на страните от Европейския съюз беше препоръчано да

...
На посланиците на страните от Европейския съюз беше препоръчано да
Коментари Харесай

Борел призова ЕС да не участва в церемонията по встъпване в длъжност на Путин

На посланиците на страните от Европейския съюз беше предложено да не вземат участие в церемонията по встъпването в служба на президента на Русия. Това съобщи ръководителят на европейската дипломация Жозеп Борел, оповестява Агенцията за икономическа информация Прайм.

" След договаряния с държавите-членки им изпратих обръщение, в което се споделя, че е вярно, съгласно мен, да не участват на това встъпване в служба. Предполагам, че множеството страни няма да участват ", сподели дипломатът.

Освен това, той призна, че страните са свободни независимо да вземат решения по този въпрос, а ръководителят на дипломацията единствено дава своите рекомендации.

Церемонията по встъпването в служба на президента на Русия Владимир Путин ще се състои през днешния ден от 12.00 часа московско време в Големия кремълски замък. Путин ще премине през Георгиевската и Александровската зали до Андреевската зала, където ще постави клетва. Във всяка зала той ще бъде посрещнат от гости-депутати, сенатори, членове на ЦИК, членове на президентската администрация и държавното управление. След клетвата държавният...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР