Ръководството на Ботев (Пловдив) обяви ново лице в управата на

...
Ръководството на Ботев (Пловдив) обяви ново лице в управата на
Коментари Харесай

Ботев има нов шеф

Ръководството на Ботев (Пловдив) разгласи ново лице в управата на клуба. Стефан Попов е назначен за началник в направление " Обществена активност " и ще ще дава отговор за връзката с културните и просветни институции в Пловдив и страната.

От Ботев (Пд) оповестиха за назначението посредством известие в формалния уебсайт:

Стефан Попов е новият началник в направление " Обществена активност " в Ботев. Председателят на " Фондация Жълто и Черно " ще дава отговор за връзката с културните и просветни институции в Пловдив и страната, развивайки и популяризирайки идеологията и духовните полезности на клуба.

" Удовлетворен съм от обстоятелството, че задачата, която започнахме със съидейниците ми от " Фондация Жълто и Черно ", касаеща връщането на достоверния дух и значителност на обичания ни клуб в обществото, срещна цялостното схващане и утвърждение от страна на управлението на ПФК Ботев (Пловдив). Изграденото във времето доверие и взаимно почитание бе мотивът да се наемам с тази виновна задача, като се надявам, че ще отговоря почтено на упованията към мен, допринасяйки за това думата " Ботевист " да се извърши със своето изконно наличие ", показа Попов.

Привличането на Стефан Попов е още едно доказателство, че Ботев е доста повече от просто футболен клуб и ще продължим да следваме тактиката за одобряване на нашия клуб като обществено виновен фактор в Пловдив и страната.
 Стана ясно за какво ас на Ботев (Пд) не бе в групата за финала
Стана ясно за какво ас на Ботев (Пд) не бе в групата за финала

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР