През юни Vivacom предлага на всички почитатели на марката Samsung

...
През юни Vivacom предлага на всички почитатели на марката Samsung
Коментари Харесай

Vivacom предлага вълнуваща селекция смарт устройства на месеца

През юни Vivacom предлага на всички фенове на марката Samsung вълнуваща селекция от смарт устройства в разнообразни категории. Потребителите ще имат опцията да се допрян до нови равнища на развлечение с 5G смарт телефони от серията S23, да се снабдят с съвършения аксесоар – смарт часовника Watch 5 PRO, както и да се потопят в света на музиката с безжичните слушалки Galaxy Buds2.

Устройствата ще бъдат разполагаем за клиентите във всички магазини на телекома или онлайн на лизинг за 24 месеца или в брой при подписване на 24-месечен контракт за проект Unlimited MAX.

SAMSUNG GALAXY S23 идва със 128GB памет в комплект с калъф и стъклен протектор. Устройството разполага с най-бързия и мощен Snapdragon чип в света – Snapdragon® 8 Gen 2, който обезпечава многообразие и развлечение. А новият 50-мегапискелов датчик с изменящи се пиксели работи стремително, с цел да могат потребителите да запълнят галерията си с ярки, отчетливи изображения, снимани при всякаква светлина. Смартфонът се предлага на цена 55.98 лв. на месец на лизинг за 24 месеца в композиция с проект Unlimited MAX.

SAMSUNG GALAXY S23+ разполага с невероятните 256GB памет и идва с подарък калъф и стъклен протектор. Устройството работи с мощния чип Snapdragon® 8 Gen 2. Камерата разполага с 50-мегапикселов датчик с изменящи се пиксели, осигуряващ бързо и качествено снимане на удивителни фрагменти при всякаква светлина. Този модел се предлага на цена 72.98 лв. на месец на лизинг за 24 месеца в композиция с проект Unlimited MAX.

SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA има памет от 256GB и идва в комплект със стъклен протектор и калъф. Най-бързият Snapdragon чип в света – Snapdragon® 8 Gen 2 се грижи за обезпечаването на нови равнища на развлечение и потребителско преживяване. С новата 200-мегапикселова камера потребителите ще могат да снимат ясни фрагменти без да би трябвало да се преценяват със светлината. Устройството разполага с емблематичната вградена химикалка S Pen, като продължава традицията на Note, осигурявайки на потребителите повече независимост и благоприятни условия да рисуват по елементарен и екологичен метод или да си водят мемоари. Цената му при 24-месечен лизинг е 90.98 лв. на месец, в композиция с мобилен проект Unlimited MAX

СМАРТ ЧАСОВНИК SAMSUNG WATCH5 PRO 45MM LTE е оборудван с извънредно  издръжлив екран със сапфирено стъкло, както и с най-издръжливата батерия за смарт часовници на Samsung с потенциал 590mAh. Устройството разрешава премерване на кръвно налягане, сърдечен темп, ЕКГ, О2 в кръвта и следене на съня, които обезпечават успокоение и сигурност на потребителите. Часовникът е на цена 19.98 лв. на месец на лизинг за 24 месеца в композиция с проект Unlimited MAX.

СЛУШАЛКИ SAMSUNG GALAXY BUDS2 идват със система от три микрофона за оптимално качество на диалозите, двупосочни динамични високоговорители за богат и уравновесен тон и алтернатива за интензивно угнетяване на шума с до 98% понижаване на фоновия звук. Слушалките могат да бъдат закупени на цена от 9.98 лв. еднократно в брой в композиция с Unlimited MAX.

Повече информация за устройствата може да намерите ТУК.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР