През тази учебна година нашите деца придобиха голям брой нови

...
През тази учебна година нашите деца придобиха голям брой нови
Коментари Харесай

10 причини, да запишете детето си на летен лагер още сега

През тази образователна година нашите деца получиха огромен брой нови умения, които ще им бъдат потребни отсега нататък.

Това е, несъмнено, прелестно, само че въпреки това и те, както и всички ние, бяхме лимитирани значително от невъзможността за излизане и социализация.

През пролетта и лятото ще бъде време за децата да се реадаптират към обществения метод на живот и образование.

Ползите от детските езикови лагери са доста. Ето единствено някои от тях.

 10 аргументи, да запишете детето си на летен лагер още в този момент

1. Бърз и ефикасен прийом да наваксаме пропуснатото с британския език

Ученето в група е извънредно уместно, когато става дума за непознат език. Докосвайки се до среда, в която се приказва единствено на британски да вземем за пример, децата сред 5 и 13-14-годишна възраст доста бързо привикват с използването му и стартират да приказват свободно единствено за 2 седмици престой.

Педагозите считат, че от огромно значение е това децата да беседват с преподавателите си единствено на непознат език. Поради това се обезпечават асистент учители, които приказват български, единствено ако детето има потребност от нещо незабавно.

2. Ползотворно превозване на ваканцията

Родителите, които работят и пътуват, постоянно се тревожат дали децата им прекарват задоволително ползотворно времето си през лятото. Изпращайки ги на езиков лагер, вие ще сте сигурни, че инвестирате в най-важното – неговото обучение.

3. Разширяване на кръгозора и общата просвета

Изучаването на непознат език е извънредно потребно за интелектуалното развиване на детето. Освен че му оказва помощ да придобие съответни умения, свързани с връзката, уголемява неговия светоглед, посредством опознаването на непознатата просвета.

4. Възможност за отдих измежду природата

След дългата зима, а и още по-дългата 2020 година в изолираност, пътуването и екскурзиите измежду природата ще се отразят прелестно на вашето дете. Детският лагер “Лъки Кидс ” предлага разнообразни направления за поход за свободното време на вашите лагерници в Банско и покрайнините.

5. Спорт

По време на лагера вашите деца ще могат и да спортуват – йога, плуване, минифутбол и други.

 10 аргументи, да запишете детето си на летен лагер още в този момент

6. Развлечение

Дългата лятна почивка може да бъде и скучна, в случай че няма задоволително многообразие. Летният лагер е метод да вдъхновим детето си да потърси нови хоризонти. Екскурзиите и проучването на планинските туристически пътеки ще го накарат да се почувства като същински Индиана Джоунс. А в края на всяка седмица – церемония вечер с детска дискотека за забава на дребните.

7. Детето завързва нови другарства, които остават за цялостен живот

В игра и развлечение вашият мъник ще построи другарски взаимоотношения с доста деца, които ще му бъдат скъпи и скъпи след време. Освен това от по-големите или по-напредналите могат да се учат тези, които имат компликации с избрани аспекти от програмата.

8. Лагерът подтиква основаването на независими привички

Педагозите от дълго време са забелязали, че малчуганите, които са ходили на лагер, развиват по-бързо уменията да се оправят независимо в живота, като се грижат за хигиената си, стават заран в точния момент и с готовност. Също по този начин в огромен % случаи те се оправят по-добре и с учебното заведение.

 10 аргументи, да запишете детето си на летен лагер още в този момент

9. Нови умения

Освен това детето ви ще усвои и редица спомагателни познания и на практика умения, които също ще му бъдат потребни. По време на летния лагер то ще може да вземе присъединяване в курсове по готвене, приложни изкуства и други.

10. Малка отмора и за родителите!

В последна сметка от време на време е време за отмора на цялото семейство! Ако по една или друга причина сте от родителите, които не могат да си разрешат доста време надалеч от вкъщи, изпратете детето на лагер, та най-малко да можете да почистите и да си отспите на воля.

Ако пък детето ви е към момента относително малко и не се чувствате уверени да го оставите единствено, можете да си организирате бързо бягство от всекидневието и да запасите стая някъде наоколо. Така ще го виждате, когато е в свободното си време.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР