През последните няколко седмици се говори изключително много за Матю

...
През последните няколко седмици се говори изключително много за Матю
Коментари Харесай

По колко са получавали на епизод актьорите от Приятели

През последните няколко седмици се приказва извънредно доста за Матю Пери и повода е книгата му Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing, в която разкрива какви ли не истории от живота си.
 Матю Пери, зависимостта му към алкохол и опиоиди и признанията му, че едвам не е изгубил живота си
Матю Пери разкрива цялата истина за себе си

Откровеното самопризнание на артиста за проблемите му с опиатите

От това, че насмалко е щял да почине, поради проблемите си си с алкохола и опиоидите до това по какъв начин е загубил девствеността си с Триша Фишър. 

Последните разкрития, които се разискват, засягат " Приятели ". 53-годишният Матю Пери разкрива същинските заплати, които той и сътрудниците му от сериала са получавали през годините.
 Снимка 580205

Актьорът, който играеше Чандлър Бинг в продължение на 10 години в известния ситком, чиято премиера беше през 1994 година, твърди, че е получил  22 500 $ за пилотния епизод, като приходите му са се нараснали до над 1 милион $ на епизод. И това важи за всеки от актьорския състав до края на сериала, уточняват от Variety.

Според Матю Пери  Дейвид Швимер, е този, който е оказал помощ за нарастването на хонорарите им, като не е изискал повече пари за себе си.
 Матю Пери, Брус Уилис, Friends, Lovers and the Big Terrible Thing и по какъв начин актьорите са купонясвали дружно
Когато Матю Пери и Брус Уилис са купонясвали дружно

И за какво в този момент единият се моли за другия

" Това беше решение, което се оказа извънредно доходоносно. Дейвид сигурно беше в позиция да вземе най-вече пари, само че не го направи. Бих желал да мисля, че щях да направя същия ход, само че като лаком 25-годишен малчуган, не съм сигурен, че бих постъпил като него. Но решението му ни накара да се грижим един за различен, защото се оказахме в безчет стресиращи договаряния. И ни даде много, но в действителност доста власт ", написа в книгата си Матю Пери. 
 Снимка 567604

Той изяснява, че до осми сезон той и сътрудниците му към този момент са печелили по милион $ на епизод, а до 10-ти сезон хонорарите им са били даже още по-високи. Според думите му той, Дейвид Шуимър, Мат Лебланк, Дженифър Анистън, Кортни Кокс и Лиса Кудроу най-после са взимали по 1 100 040 на епизод.

" Трябваше да благодарим на добротата на Дейвид и неговия остроумен бизнес нюх за това, което ни беше препоръчано. Дължа ти към 30 милиона $, Дейвид ", написа шеговито в записките си Матю Пери. 

Във Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing артистът също приказва за парите, които е получил за някои от филмите си. Те включват 1 милион $ за сантименталната комедия " Бързата работа " и 2 милиона $ за комедията от 1998 г.  " Почти герои ".
 Матю Пери, Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing, Триша Фишър и по какъв начин артистът е изгубил девствеността си
Как е изгубил девствеността си Матю Пери

Нова история от Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing

Матю Пери визира и някои от офертите, които е получил за други телевизионни излъчвания. Очевидно в началото са му препоръчани 50 хиляди $ на епизод за ролята му в сериала от 2006 г.  " Студио 60 ", само че екипът му съумява да усили цената му до 175 хиляди $. Пери разкрива също, че сътрудника му от " Приятели ", Мат Лебланк, е печелил по 600 хиляди $ на епизод за сериала " Джоуи ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР