През последните месеци Avalanche (AVAX) отбеляза рязък ръст на потребителската

...
През последните месеци Avalanche (AVAX) отбеляза рязък ръст на потребителската
Коментари Харесай

Засилена активност в мрежата на Avalanche – какво означава това за цената на AVAX?

През последните месеци Avalanche (AVAX) означи внезапен растеж на потребителската интензивност в мрежата си, което докара до доста нарастване на размера на транзакциите.

Неотдавнашните данни акцентират пика на дневните транзакции в мрежата на Avalanche за 2024 година, което подхранва възходящата инерция.

Разширяващата се потребителска база и нарасналата транзакционна интензивност значат позитивна траектория за платформата с евентуални далечни последствия.

Подемът в приемането демонстрира разрастваща се общественост от консуматори, които признават стойностното предложение на Avalanche, което евентуално ще притегли повече разработчици и планове, които да допринесат за нейната екосистема.

Освен това скокът на дневните транзакции отразява нарасналата ангажираност на потребителите, като показва практичността и успеваемостта на мрежата Avalanche. Повишеното присъединяване на потребителите освен утвърждава инфраструктурата на платформата, само че и предизвиква удобната среда за преуспяване на децентрализираните приложения (DApps) и смарт договорите.

NFT-тата изиграха основна роля в стимулирането на интензивността в мрежата Avalanche, като сбирката dokyoworld се трансформира в важен участник, постигайки оптимален 90-дневен размер на търговия от $5.8 милиона. Наред с размера на търговията, забележителна наклонност в екосистемата на Dokyo NFT е възходящият брой неповторими портфейли, притежаващи Dokyo NFT, сравнен с едновременното понижаване на междинния брой Dokyo NFT на портфейл.

Тази завладяваща динамичност допуска възходящ интерес измежду разширяващата се общественост от колекционери на NFT на Avalanche, което в допълнение затвърждава позицията на мрежата в NFT бранша.

Що се отнася до положението на AVAX, цената на монетата все още на писане на публикацията е $39.7, което отразява спад от 3.1% през последните 24 часа. Въпреки това се следи доста нарастване на размера в обществените мрежи към алткойнът, което демонстрира забележителен скок в известността на токена през последните дни.

Също по този начин претеглените настроения към AVAX означиха забележителен напредък, което допуска преобладаване на позитивните настроения над негативните. Тези оптимистични настройки биха могли да подтикват бъдещо повишаване на цената на AVAX, макар неотдавнашната промяна, с която се сблъска токена.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР