Binance, водещата световна крипто борса, обяви въвеждането на нови двойки

...
Binance, водещата световна крипто борса, обяви въвеждането на нови двойки
Коментари Харесай

Binance представя нови двойки за търговия

Binance, водещата международна крипто борса, разгласи въвеждането на нови двойки за търговия и услуги за ботове за търговия на своята спот платформа за разширение на опциите за търговия и възстановяване на цялостното комерсиално преживяване за потребителите.

От 15 май 2024 година, Binance ще започва търговия със следните нови двойки за търговия:

  • FRONT/ USDC
  • PEOPLE/TRY
  • TRB/USDC

Тези нови двойки за търговия имат за цел да дават на потребителите по-голяма еластичност и благоприятни условия за използване на разнообразни тактики за търговия в границите на своята екосистемата за спот търговия.

Струва си да се означи, че TRY, включен в новите двойки за търговия, съставлява турската лира и не е обвързван с друга цифрова валута.

Пускането на тези нови двойки за търговия и услугите на трейдинг ботовете акцентира устрема на Binance непрестанно да усъвършенства функционалността на платформата си и да дава отговор на изменящите се условия на световната си потребителска база.

Предоставяйки разнородни благоприятни условия за търговия и новаторски принадлежности, Binance има за цел да даде опция на потребителите да вземат добре осведомени решения и да усъвършенстват комерсиалния си капацитет в границите на сигурна и ефикасна комерсиална среда.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР