През последните 155 години подобрихме начина, по който функционират произвoдството

...
През последните 155 години подобрихме начина, по който функционират произвoдството
Коментари Харесай

Cargill помага на света да просперира. Присъедини се към нас

През последните 155 години подобрихме метода, по който действат произвoдството на храни и селското стопанство. Нашите 150 000 специалисти в разнообразни области сътвориха нововъведения, които трансформираха бизнеса и пазара по целия свят. Cargill е една от най-големите частни компании в света. Основана през 1865 година от Уилям Уолъс, тя остава вярна на задачата си: да оказва помощ на фермерите да просперират, да свързва пазарите и да дава на потребителите търсените артикули.

Първият офис на Cargill в България отваря порти през 2006 година в София. Бизнесът CASC (Cargill Agricultural Supply Chain) търговия със селскостопански артикули в Европа, Близкия изток и Африка на Cargill е един от главните бизнеси на Cargill в България и е фокусиран главно върху покупко-продажбата на зърнени култури и маслодайни семена. Само за предходната 2021 година бизнесът CASC (Cargill Agricultural Supply Chain) търговия със селскостопански артикули в Европа, Близкия изток и Африка на Cargill е оценен като експортьор № 1 на маслодайни растения в България с безспорен 15% дял на българския пазар .

Високите бизнес резултати и удобният бизнес климат стимулират Cargill да отвори втори офис във Варна. Открихме капацитет да развиваме бизнеса за океански превоз отвън столицата и намерихме специалисти, които управляват осъществяването на световните интервенции на Cargill с кораби и чартъри, свързани с тях пристанищни повиквания, механически снабдители и ръководство на организации. Със своите необятни механически знания да усъвършенства логистиката на целия търговски флот на Cargill и стоките, които транспортират, екипът ръководи 75% от океанската търговия наCargill и целия търговски флот на компанията .

Наличието на качествени фрагменти и устойчивите бизнес резултати водят до отварянето на център за споделени бизнес услуги - Cargill Business Services (CBS) в София. Услуги като финанси, превоз и логистика, стратегически доставки и доставяне, както и HR решения за бизнеса на Cargill в Европа, Близкия изток и Африка. През 2014 София е избрана като място за реализиране на финансово и управническо счетоводство, генериране на финансови доклади за вътрешни и външни потребности, както и развиване на тактики и политики, които са свързани с тези процеси за офисите на Cargill за целия район. От основаването му досега Центърът за бизнес услуги на Cargill (CBS) в София отбелязва доста разгръщане и развиване с над 1400 чиновници, които работят по планове на компанията в целия свят .
Реклама
Една от главните полезности на Cargill е да оказва помощ на общностите, в които оперира, да просперират. За България това значи мощна тактика за корпоративна отговорност, създадена от организацията Cargill Cares. Cargill Cares работи в 3 стратегически области: обучение, щедрост и околна среда. Водена от тези цели, Cargill партнира с редица неправителствени организации. За 2021 година тези съдействия помогнаха с 50 000 лева на благотворителни дела, 240 дарения на техника - принтери, преносими компютри, монитори и други ИТ аксесоари - в учебни заведения, просветителни центрове и други публични институции, и над 300 подаръка за деца в неравностойно състояние из цялата страна .

Станете част от екипа. Сканирайте QR кода.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР