През лятото получаваме много повече витамини, отколкото през всяко друго

...
През лятото получаваме много повече витамини, отколкото през всяко друго
Коментари Харесай

Най-добрите хранителни добавки, които да приемате през лятото

През лятото получаваме доста повече витамини, в сравнение с през всяко друго време на годината. Все отново би трябвало да се приспособяваме към горещото време. Освен това топлото време се смята за сезон на алергиите, написа Рамблер.

Експертът Стив Браунет-Гейл от Lifestyle Packaging изброява най-хубавите хранителни добавки, които можете да одобряваме през лятото.

Цинк

Този детайл ще помогне за облекчение на признаците на алергия. Подобрява положението на синусите и дишането. Препоръчва се мъжете да получават 9,5 mg цинк дневно, дамите - 7 mg. Добавките с цинк би трябвало да се одобряват най-малко 1 час преди хранене, 2 часа след хранене или по време на хранене.

Витамин С

Това е друга добавка, която оказва помощ при сенна хрема . Освен това е известно, че витамин С защищава клетките от увреждане, породено от ултравиолетовата светлина . Хората на възраст от 19 до 64 години би трябвало да одобряват 40 mg от този витамин дневно. Витамин С се усвоява най-добре на празен корем, 30-45 минути преди закуска.

Омега-3

Тези субстанции покачват притока на кръв, укрепват сърцето и имунитета . Дневната доза от тази добавка е 450 mg, като същото количество омега-3 се съдържа в една до две порции риба на седмица.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР