През 2017 г. бяха проведени предсрочни избори и нищо не

...
През 2017 г. бяха проведени предсрочни избори и нищо не
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Нищо не налага промяна в сегашното управление

През 2017 година бяха извършени предварителни избори и нищо не постанова да има смяна в настоящето ръководство, съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пред БНР.
 Прокуратурата е мощно задоволена от отчета на Европейска комисия  Зарков: Дали краят на отчета ще е триумф за България, или неуспех за мониторинговия механизъм  Докладът на Европейска комисия: Напредък има, мониторингът продължава, медийната среда се утежнява
Виждаме индикаторите и оценката на Европейската комисия. Знаете, че това беше най-хубавият отчет за страната ни. Ние се движим в вярната посока с промените в правосъдната система и битката с престъпността, добави Цветанов.

Той уточни, че съперниците на ГЕРБ са давали образец с Румъния, а в този момент в Румъния дават образец с България. " Заместник-председателят на Европейска комисия Тимерманс сподели това, когато представяше отчета ", добави Цветанов.

Според него другите позиции на партиите в коалиция не могат да отклонят кабинета от уговорките, поети в управническата стратегия.

Подобни обстановки основават чувство за неустойчивост. Но когато вършим съдружните си препоръки, нямаме безусловно никакви проблеми при взимането на верните управнически решения. Нямаме разлики в управническата ни стратегия, безапелационен е той.

Цветанов съобщи още, че Българска социалистическа партия не оферират опция, а имат за цел единствено влизане във властта. По негови думи, когато левицата показва " Визия за България " в разнообразни обитаеми места в страната, презентиращите са повече от слушателите.

Според водачът на ПГ на " ГЕРБ " новият вицепремиер Марияна Николова ще извърши уговорките, които държавното управление е поело с управническата си стратегия.

Когато се касае за кадрови назначения от квотатат на " Обединени патриоти ", това е тяхно предложение, с което сме се съобразили. Нямаме разлики в съдружната ни стратегия, сподели Цветанов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР