Превръщането на въпроса за преместването на украинските бежанци в предизвикателство

...
Превръщането на въпроса за преместването на украинските бежанци в предизвикателство
Коментари Харесай

Страхил Делийски: Офертата да свалим Борисов от власт вече не е достатъчна

" Превръщането на въпроса за преместването на украинските бежанци в предизвикателство демонстрира две нещо - че държавното управление не е в добра кондиция и че страната, без значение кой я ръководи в избран миг, има тежки проблеми, когато става въпрос за реализиране на някакви обществени задължения. Надявам се, че рецесията с бежанците от Украйна ще послужи като поука за мястото и мащаба, в които страната да организира избран тип обществена политика ", сподели пред политологът и учител в СУ " Св. Климент Охридски " Страхил Делийски.

" Основното предизвикателство пред кабинета " Петков " е да си обясни и да опише на жителите смисъла от личното си битие ", акцентира политологът и изясни:

" Ако офертата да свалим Борисов от власт имаше своята политическа легитимност преди половин година, то към този момент това не е задоволително. Това държавно управление би трябвало да осмисли съществуването си през положително предложение за развиването на България. Идеи, към които да се съгласят всички участници в болшинството, и хрумвания, които да бъдат в унисон с дневния ред на най-засегнатите от обстановката хора в българското общество ".

Според Делийски държавното управление се пробва да се саморазказва като нещо, което " ще живее постоянно ", а в това време " методът му на мислене е доста времеви стеснен ":

" Това основава упования, които мъчно могат да бъдат неосъществени ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР