Премиерът Бойко Борисов се опита да се разграничи от Делян

...
Премиерът Бойко Борисов се опита да се разграничи от Делян
Коментари Харесай

Христо Иванов: Борисов се опита да се разграничи от Пеевски и от Цеко Минев

Премиерът Бойко Борисов се опита да се разграничи от Делян Пеевски и от Цеко Минев в изявлението си в „ Питай премиера” по bTV. Това сподели в предаването „ Лице в лице” водачът на „ Да, България” Христо Иванов.

„ Ще нарека това, което виждаме от през вчерашния ден, резултата „ Магнитски”. Очевидно е, че нашите играчи на обществения и не толкоз обществения терен стартират мощно да се изнервят от упованието, че може на някого от тях да му бъдат наложени наказания върху негови очевидни и не толкоз очевидни активи, компании, лица и инвестиции у нас и в чужбина”, акцентира Христо Иванов.

„ Това влияние изяснява една цяла поредност от много внезапни придвижвания, които следим, да вземем за пример явно е, че обстановката към Първа капиталова банка и Общинска банка е обвързвана с сходни очаквания”, добави водачът на „ Да, България”.

--> „ Имаме с години натрупвани въпроси, на които не се дава отговор, тъй като нямаме работещи институции, тъй като прокуратурата не си прави работата, тъй като това е оня инструмент, който може да се бори с корупцията. Дългогодишно не си прави работата и банковият контрол в Българска народна банка. Комбинацията от тези два фактора сътвори КТБ, събарянето на КТБ се случи също при извръщане на лицата на институциите. Сега се разграбва КТБ, в това число с изключително законодателство”, съобщи още Христо Иванов.

Той беше безапелационен, че няма нищо общо с поканата на евродепутата от „ Зелените” Ска Келер у нас и партията му не стои зад митингите за Пирин. „ Г-жа Келер е тук по публична покана на партия „ Зелените”, тя е европейски народен представител. Аз няма потребност да я поканвам, нямам общо с нейното посещаване, даже не съм се срещал с нея”, акцентира Христо Иванов.

„ Борисов доста тъкмо разпознава кой стои зад тези митинги – Цеко Минев, от който той най-сетне реши да се разграничи и да се прави, както във връзка с Пеевски, че няма нищо общо с него. Всъщност кариерата на Борисов е безусловно неотлъчно обвързвана и с цеко Минев, и с Пеевски. В момента точно под влияние на терзанието какво ще решат американците, Борисов се пробва да се разграничи от тези две лица”, сподели още Христо Иванов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР