Предвид настъплението на руските войски в Донбас в средите на

...
Предвид настъплението на руските войски в Донбас в средите на
Коментари Харесай

В Кремъл още мислят за нов щурм към Киев, твърдят източнци на независим руски сайт

Предвид настъплението на съветските войски в Донбас в средите на Кремъл още веднъж е зародила вяра, че Москва може " да докара до победа " войната в Украйна, настояват два източника, близки до Кремъл, и един от администрацията, представени от самостоятелния съветски уеб страница " Медуза ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5606
Според тях все по-тревожните изявления на публични представители на Украйна във връзка сраженията в Донбас са знак, че Киев чака там огромно проваляне. И макар че резултатите от дейностите на съветската войска не отговорят на предварителните проекти на Русия, в Кремъл още веднъж разискват възможен нов взлом към украинската столица, споделят те.

Понастоящем " програмата най-малко " на Кремъл за оповестяване на победа е съветските войски да завладяват напълно Донецката и Луганската област. Сега под украински надзор е към 5% от територията на Луганската и над 40% на Донецката област. " Програмата най-много " си остава завладяването на Киев.

И висшето управление на Русия още не се е отказало от тази цел. " Така или другояче ние ще ги довършим [украинците]. Най-вероятно до есента всичко ще свърши ", споделя един от източниците на " Медуза ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР