Председателят на ПП АБВ алармира за зависимости на служебното правителство,

...
Председателят на ПП АБВ алармира за зависимости на служебното правителство,
Коментари Харесай

Румен Петков постави ултиматум на президента и премиера

Председателят на Политическа партия АБВ сигнализира за зависимости на служебното държавно управление, корупционни схеми и акцентира, че президентът и министър председателят би трябвало да кажат къде са.

Ръководството на „ Булгартрансгаз “ и принципалът на сдружението - Министерство на енергетиката номинира изпълнителния шеф на „ Булгартрансгаз “ Владимир Малинов за член на УС на Асоциацията на европейската мрежа на националните газопреносни оператори (ENTSOG), заяви Румен Петков. Той посочи, че кандидатурата е на " същия този човек, който усили цената на газопровода до Свищов от 8 млн. на 16 млн., на газопровода за Панагюрище от 10 на 25 млн. "
Възстановяват Комитета за държавна сигурност, сигнализира Румен Петков
Това, което се предлага в този момент, е възобновяване на Комитета по държавна сигурност от 60-те години на предишния век - инспекторатите на вси...

Не знам дали си даваме сметка за какви мащаби на корупцията става дума, посочи Петков, недоумявайки за какво го предлагаме за член на УС на европейския оператор. " Същият този човек, по чието време станаха три гърмежа в газопреносната ни мрежа ", акцентира още Петков и разяснява, че това е умопомрачително.

" Да си видят роднините, които работят в „ Булгартрансгаз “ президентът и министър председателят, да ги изтеглят от там неотложно и да се завърши въпросът ", настоя той.

Петков напомни, че още при второто служебно държавно управление на Радев АБВ сложи въпроса за несъстоятелността на енергийния министър. " В момента това е единственото ведомство, в която ГЕРБ ръководи с все мощ. Това не смущава президента Радев и министър-председателя Янев, тъй като са стимулирани от изпълнителния шеф на Булгартрансгаз “ за недостижимост ", разяснява ръководителят на АБВ.

„ Това е грозно и може да се мълчи до избран миг. Когато обаче корупцията желаеме да я създадем част от европейския модел, няма по какъв начин да се мълчи. Това са отвращаващи неща, които откакто министър председателят и президентът ги подминават с услужливо безмълвие, значи са част то схемата. Или да покажат, че не са, да бъде изтеглена кандидатурата на Владимир Малинов и да бъде отхвърлен и даден на прокуратурата ", съобщи Петков.
Румен Петков: Булгартрансгаз е главен участник в изборния развой
" Да чуят всички: Булгартрансгаз е главен участник в изборния развой ". Това разгласи водачът на АБВ Румен Петков пред публицисти, след кат...

" Ще желаяме УС на сдружението, което се ръководи към момента от брачна половинка на " Севда ТВ ", да ни показа претекстовете, с които УС е решил да се удвои цената на газопровода до Свищов и два пъти и половина да се усили цената на газопровода при Панагюрище. Това е потресаващо. Изпълнителят е един, цената се разделя на снабдител и осъществяване. Трябва да се види каква е ориста на тръбите и да се види за какво единият план се бави. Да се види по какъв начин „ Главболгарстрой “ 10 години е главен сътрудник на „ Булгартрансгаз “. Това са неща, които няма по какъв начин да не ни безпокоят ", уточни още той.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР