Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски е възмутен, че

...
Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски е възмутен, че
Коментари Харесай

Пеевски се тревожи от дупката в националната сигурност Възраждане

Председателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски е засегнат, че проруската партия " Възраждане " е оглавила комисията за надзор върху спецслужбите в Народно събрание.

Това е най-големият скандал, акцентира националният представител пред медиите след. Делян Пеевски е сюрпризиран, че депутатите от евроатлантическото болшинство не го разясняват.

Според парламентарния устав при всяка нова сесия на Народното събрание тази комисия сменя ръководителя си, а политическите групи се редуват съгласно своята бройка. Така от новата сесия на Народното събрание комисията се оглавява от депутата от " Възраждане " Николай Дренчев, който смени Бойко Рашков от ПП/ДБ. След Николай Дренчев от " Възраждане " началник на комисията би трябвало да е представител на Движение за права и свободи.

Застрашена е нашата национална сигурност, безапелационен е Пеевски. Затова и той държи още през днешния ден да се вземат ограничения в тази посока. Това е отблъскващ пробив в националната ни сигурност. Затова и ще се промени правилника и комисията да не е на ротационен принцип. Според Пеевски е било неточност комисията да е на ротация. Всеки ден в нея постъпва секретна информация и Пеевски заподозря, че тя се изнася на надалеч.

Иначе Делян Пеевски регистрира цялостната поддръжка от страна на Движение за права и свободи за двамата претенденти за Конституционния съд. Той отбрани преценката на юристите за изискуемия стаж от 9 години.
 Ивайло Мирчев в ГДБОП за съветското въздействие в спецслужбите Обновена
Ивайло Мирчев в ГДБОП за съветското въздействие в спецслужбите

От Демократична България уточника, че е разпитан като свидетел
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР