Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, заместник-председателят на партията Йордан Цонев

...
Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, заместник-председателят на партията Йордан Цонев
Коментари Харесай

Карадайъ, Цонев и Пеевски сезираха ДАНС

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, заместник-председателят на партията Йордан Цонев и депутатът Делян Пеевски сезираха Държавна организация " Национална сигурност “ за така наречен златни паспорти. Те упорстват да бъде осъществена инспекция на всяка една процедура по приемането на българско поданство от чужденци против вложения за интервала от 2013 година до момента.

Според вносителите на сигнала " единствено по този начин може да бъде открито дали са налице нарушавания на законовите процедури и в случай че са позволени нарушавания, да бъдат подхванати нужните дейности за търсене на отговорност от отговорните лица “.

" С осъществяването на инспекцията ще бъдат прекратени и спекулациите по тематиката от страна на избрани медийно-олигархични кръгове в страната “, се споделя в известие до медиите.

Такава информация от ДАНС беше поискана и от служебния правосъден министър Янаки Стоилов, който също така внесе в Народно събрание и предложение за отпадане на така наречен златни паспорти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР