След като вчера в медиите излезе записа на ППДБ относно

...
След като вчера в медиите излезе записа на ППДБ относно
Коментари Харесай

На Лена бейкролсът не бил бейкролс, а Пейхоук

След като през вчерашния ден в медиите излезе записа на ППДБ по отношение на по какъв начин се събират неофициални пари за акции, обществените мрежи бяха заляти от мемета и смехории с лика на Лена Бориславова, на тематика - “шефчето на Бейкролс ще даде едни 10 000 ”.

Тук обаче има някаква неточност при транскрибирането на това, което се споделя в записа. Ако се слуша по-внимателно, се чува добре, че Лена Бориславова споделя не “бейкролс ”, ами - на PAYHAWK шефчето. И всички взеха да се чудят, абе - кое е шефчето на “Бейкролс ”?



Христо Борисов сътвори компания за над 1 милиарда

Въпросното шефче е Христо Борисов. Ето и профила му от уеб страницата на " Пейхоук ": Със мощен опит в региона на инженерството и продуктовия мениджмънт, той е мощен проводник за нашите артикули и клиенти. Той внася микс от иновативност и цялостна отдаденост на клиентите ни в нашата компания. Извън офиса ще го откриете да пътува с кемпер, да плава, да кашера сноуборд или просто да е предан на скъпи моменти със фамилията си.

А кои са " Пейхоук "? Българска  компания за ръководство на корпоративните разноски, която при започване на 2024 година има малко над 200 чиновници в България (и 300 в цялостен свят). В края на годината те би трябвало да бъде над 260 в софийския офис, споделят от компанията, която продължава да бъде единственият български стартъп с последна оценка от 1 милиарда $ - така наречен еднорог.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР