Появиха се непоказвани досега снимки на Банкси, рисувайки най-голямата си

...
Появиха се непоказвани досега снимки на Банкси, рисувайки най-голямата си
Коментари Харесай

Банкси е забелязан на невиждани снимки, рисувайки най-голямата си творба в историята, преди да стане известен

Появиха се непоказвани до момента фотоси на Банкси, рисувайки най-голямата си творба в историята - направени доста преди той да стане известно име.

Неуловимият художник рисува страната на 17-тонен цирков камион на празненство покрай Малага в Испания през 2000 година - преди да стане по-потаен. По-късно наименуван The Turbozone Truck, той по-късно отиде на търг с ориентировъчна цена от 1 до 1,5 милиона английски лири, откакто беше заверен от неговото студио.

Сега се появиха фотоси, на които той работи върху изкуството, откакто бяха преоткрит от различен купонджия, който споделя, че е приказвал с художника по това време. Фотографът, който желае да остане неизвестен, прави фотосите към 6 часа сутринта на Нова година през 2000 година след празненство в планините Алпухарас в Южна Испания.

Фотографът сподели: „ Прекарвах доста време в Бристол. Нашите другари ни описаха за това празненство, което се организира в Испания, и си помислихме за какво не? По това време бяхме доста наясно с нещата на Банкси, ког...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР