Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев пак сече наред: Петканов, марш при Даниел и Алекс, Гласът на България не е „гласът” на модата и още + снимки

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Джъстин и Еди - една фешън индийска приказка!

Да стартираме от позата, включваща обвързване ръцете на двете тийн звезди. Това е добре- проправя пътя на съблазънта, на новите повели на разкрепостяването. Особено когато това са преплетените ръце на Джъстин Бийбър и Ед Шийран. „ Ръцете ти само отговорни ”, както пее Тя! От китките нагоре потегля една същинска индийска женитба от татуировки, разказващи приказки от времето на Дритаращра, слепият принц. Ризата на Ед ни води към други юначен селения, те пък описват на всеослушание рисувани от едноок карикатурист поля и ливади. Тишъртката на Джъстин или е била в общо пране с цветни чаршафи или е погрешно третирана с препарат, след това погрешно изцедена, изсушена и накрая- изтощена на гладачната маса, чиито плат е изпуснал спомагателни цветове. И отново- не е ли красива панорама двамата реализатори да се заловен за ръце в поза един зад различен. Да го препоръчам ли на Любо и Миро…Ще се причисли ли и Камен Во?

Лейди Гага и Брадли- отегчителен викториански портрет

Няма но, няма гага. Тук нещата следват своя, от дълго време завършен от звездата път. Нищо по-малко от кич и нищо по-забавно от купол на цирк по аления килим. Днес лейди Гага е като скочила на пода от викторианска картина, без особени натъртвания, с изключение на тези по естетическия и имидж. Тук за почетно място се борят няколко столетия, даже един арлекин, оцеляващ неенергично в общото. Косите не наподобяват на нищо друго с изключение на на заети краткотрайно от Елза Парини а в случай че питате мен, то и лицето се колебае някъде в сходни прилики. Може би – по-скоро гримът на това лице. „ Присвоила ” си тази купа, лейди Гага облечена по този начин, дали не би трябвало да намерения поради викторианския си тип да не замязя напълно на Катарина Арагонска, пази Бог на Ан Болейн, с които знаем какво се е случило, въпреки и не по  фешън аргументи. Брадли Купър уравновесява за малко този противоречив портрет с леко допиране по английската висша мода, единствено че тук липсват детайли, които да го добавят. На мястото на господина бих сложил красива розова вратовръзка или лилава папийонка а на главата бих сложил цилиндър. Така де, за мъж, който носи най-малко осем цилиндъра съблазън в кръвта, какво е един на главата…

Съпругата на Теодоси Спасов- същинска Жана Моро!

Актрисата Бойка Велкова сподели същински френски изискан по време на празненство, обещано от Лина Маймарова. Козметичната кралица отпразнува 25 години от основаването на своята компания Лидера груп, на което събитие се появи и брачната половинка на Теодосий Спасов. С много прилики с Жана Моро и Фани Ардан, Велкова впечатли с нежна копринена рокля, обсипана с цветни точки. Косите вършат огнен ореол върху изразителното лице на актрисата а гримът е по едно и също време всекидневен и церемониален. До Бойка е златното момиче Симона Пейчева, чиито цветове въпреки и като взети от витрина за закуски, не лишават по никакъв начин от прелестното и лъчение. Пейчева можеше да добави един цветен шал към този избор, за какво не даже една цветна шапка. Прическата на Симона е секси до момента в който криволичи към скулите на лицето и, грейнало от наслада и без капка грим. Браво!

Петканов марш при Даниел и Алекс!

Отдавна не бях писал за Петканови, само че ето подобаващ мотив. Петкановица седи като в ренесансов портрет, в който булката се оглежда а художникът рисува. Освен косите, в които приказва професионалният почерк, Алекс е прекомерно лъскава за скромното облекло на брачна половинка си. По  този тюл се надбягват ламени светкавици с неразбираемо местонахождение, които като че ли като след сърбеж не си намират мястото по плата. Намирам тази висока яка за дами в друга възраст, когато кожата се отпусне надолу в двойна брадичка. От последните ми срещи с Алекс, нямам спомен да има такава. Сеньор Петканов наподобява отегчен и е изцяло допустимо при 10 изявления в обществените мрежи на ден. Даниел е натрупал толкоз червени точки, че те са си създали протест, нещо като Петканов марш върху блузката му. Един точкови военачалник се е нанесъл на ревера му под формата на перо и управлява от там парада на алените точки. Панталонът е в цвят и кройка, неподхождащи на протичащото се горе. Петканов, горе главата, ще ти хрумне нещо, само че ти би трябвало вдъхновение… Да се забележим, а?

Гласът на България не е „ гласът ” на модата!

Оставам без глас като виждам по какъв начин журито в Гласът на България прелива от цвят в цвят на този кадър. Добрата вест е, че Графа не знам тъкмо по какъв начин, само че се е сдобил със същите обувки, които си купих оня ден от Лондон. Дотук добре. Но вижте странните дънки, необичайно провиснали отвред, странния им цвят и синджирчето, идващо и водещо към на никое място. Някой е подвел Камелия, че кройката на лилавата блузка и подхожда, само че аз не мисля по този начин. Панталонът има тип на преработен от подобен на цялостна женица с цел да пасне на фолкаджийката. Тези басти бастисват цялата кройка, нали… Михаела Филева е имала и по-добри фешън попадения. Тази рокля от ъгъла на снимане наподобява като предопределена за  различен, само че мисля, че даже и Денди ще я откаже. Черно- бялата неразбория на плата не носи доста естетически послания, по- скоро носи послания за нещо, виждано от дълго време в канцелариите на социалистическите лелки. Иван Лечев настоятелно подържа рокерския си имидж, само че мисля, че е време да сложи сако.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР