Филмите за мафията винаги се радват на голям зрителски интерес

...
Филмите за мафията винаги се радват на голям зрителски интерес
Коментари Харесай

Сериалът за чистачката на мафията подновен за четвърти сезон

Филмите за мафията постоянно се радват на огромен зрителски интерес - от класики като " Кръстникът " до трансформирали се към този момент в паметни сериали като " Семейство Сопрано ", " Наркомрежа " или Ozark.
 Ozark, Джейсън Бейтмън и заключителен филмов откъс на финалния сезон на сериала на Netflix
Как ще завърши престъпната драма Ozark

Делят ни дни от последните епизоди

The Cleaning Lady на Netflix e към последните допълнения в жанра, като гледната точка в сериала е необикновена - жена, която почиства след дейностите на мафията. Първият му сезон през 2022 година

Историята на Тони Де Ла Роса (Елоди Юнг) - филипински хирург, която работи като чистачка в Лас Вегас, с цел да обезпечи лекуването на шестгодишния си наследник, се оказва в действителност завладяваща. След като става очевидец на ликвидиране от страна на мафията, тя е принудена да работи за нея както като чистачка, по този начин и като доктор за картела на Арман Моралес (Адан Канто).

Въпреки триумфа на трите си сезона досега, подновяването за четвърти сезон на The Cleaning Lady до неотдавна беше по въпрос. Един от основните проблеми пред продължаването му беше трагичната загуба на Адан Канто, който загуби борбата си рака.

В последна сметка ще има нов сезон и той ще се състои от 12 епизода. А моторите зад продукцията - Миранда Куок и Джанин Реншоу, които бяха изпълнителните продуценти на трети сезон, се отдръпват. Предстои да забележим кой ще заеме мястото им, пишат Deadline.

Трите сезона на The Cleaning Lady са налични за стриймване в Netflix.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР