Предлагам да върнем месечната карта за една линия за наземен

...
Предлагам да върнем месечната карта за една линия за наземен
Коментари Харесай

Шефът на СОС се извини за хаоса с новите билети и предложи връщането на картата за една линия и метрото


Предлагам да върнем месечната карта за една линия за наземен превоз, месечната карта за метро и двете месечни карти от 9 лева за наземен превоз, както и картата за метро за учениците.

Това заяви на брифинг ръководителят на Столичния общински съвет (СОС) Георги Георгиев, преди началото на първото съвещание на съвета за 2023 година. „ Не съм удовлетворен от обясненията на създателите на тази концепция, отпред с Борис Бонев. Той ни убеждаваше, че е специалист в превоза и виждаме каква голяма неточност позволиха “, съобщи Георгиев. " Днес аз предлагам да изправим тази неточност. Експериментът на комитета от съветници с жителите на София завършва през днешния ден ", уточни ръководителят на СОС. Той дефинира като изцяло обективни настояванията на 36 000 жители и добави, че като правист няма да разреши ограничение на правото на избор на жителите с какви карти да пътуват.  

„ Няма нищо по-хубаво от свободата да избираш самичък “, означи Георгиев, представен от Българска телеграфна агенция. Той се извини на жителите " за този безпорядък. Давам си сметка за гневните офанзиви, на които ще бъда подложен в този момент от засегнатите създатели на предлагането от Общинския съвет. Но до момента в който съм ръководител, за мен са водещи ползите и удобството на жителите, а не политическия пиар или нечие его ", сподели още ръководителят на СОС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР