Предизборно ПП-тата от варненската листа начело с водача си Даниел

...
Предизборно ПП-тата от варненската листа начело с водача си Даниел
Коментари Харесай

ГЕРБ: „Промяната“ са фалшиво загрижени  за развитието на Варна 

Предизборно ПП-тата от варненската листа отпред с лидера си Даниел Лорер показват угриженост едвам в този момент за развиването на Варна, декларират от организацията на ГЕРБ в морския град. Според тях това „ безочлив изле фиктивен пиар “ седмица преди парламентарния избор на 2 април.



Работи се повтория стадий на плана за квартал " Кайсиева градина "

„ Промяната с нейни министри в служебните държавни управления на Радев и постоянния кабинет на Кирил Петков ръководи две години, в които безусловно разгласи война наВарна. Саботираха строителството на Автомагистрала ”Хемус ” – най-важна за развиването на морската столица и цяла Североизточна България.

Даниел Лорер беше министър на нововъведенията и растежа от края на 2021 до есента на 2022 година, само че Националният проект за възобновяване трудно едвам в този момент прохожда. Неса отворени значими оперативни стратегии и трета година Варна и общините не могат да аплайват за европейски пари.

Варненските депутати от Промяната в 47-то Народно събрание гласоподаваха ПРОТИВ предлагането на ГЕРБ/СДС за в допълнение финансиране на готовите планове за общините в региона и ги запратиха във фризера. Назначеният от Кирил Петков някогашен регионален шеф Благомир Коцев, сегашен претендент - народен представител от ППДБ блокира за една година част от бюджета на Варна в съда. Варненският административен съд изрично отхвърли това безумно решение като безпричинно, само че може да последва втора сходна офанзива, която самият Коцев подклажда пред настоящия регионален шеф. Бил угрижен за зелените площи в града, а самият той завладял над 2 дка държавни имоти за лятна градина на фамилната сикръчма в сърцето на Морската градина.

Предизборните операции и обещания на Промяната – за втори Аспарухов мост, за Автомагистрала Хемус ” и Автомагистрала „ Черно море ” звучат като следващия зле режисиран сериал – тъкмо катопетте моста над Дунав, осемте автомагистрали и авиолинията сред България иСеверна Македония. Поредна неистина са и тези 25 милиарда вложения в Северна България, която подмятат обилно в празните им зали за срещи или на пазарите за зеленчук “, декларират от ГЕРБ.



Ремонтите във Варна не престават. Община Варна обезпечи 175 млн. лв. за реорганизация на 83 улици и 15 междублоковипространства. Ако локалният бюджет 2022 не беше обжалван в съда отбившия регионален шеф Благомир Коцев от " Промяната ", огромна част от тези поправки щяха да са изпълнени м.г.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР