Министерството на туризма ще подкрепи провеждането на Националния поход по

...
Министерството на туризма ще подкрепи провеждането на Националния поход по
Коментари Харесай

Министерството на туризма подкрепя Националния поход от Козлодуй до Околчица

Министерството на туризма ще поддържа провеждането на Националния поход по пътя на Ботевата чета „ Козлодуй-Околчица “, съобщи през вчерашния ден във Враца министър Евтим Милошев.

Според министъра, походът се е трансформирал вначинание, което е трайно обвързвано с живота на българите. „ Това е една самодейност, която ни дава чувството за народност, чувството за национализъм, чувството за персонално самочувствие и персонално достолепие “, акцентира министърът.

Министърът на туризма Е.Милошев се срещна с регионалния шеф на Враца на финала на обиколката си в Северозапада. Целта му бе да се запознае с настоящи въпроси, които предстоят предтуристическия бизнес в тази част на България.

Тази година има огромен интерескъм Националния туристически поход " По пътя на Ботевата чета " отКозлодуй до Околчица, съобщи дни по-рано регионалният шеф на Враца Надя Донкинска. Областна администрация е главният уредник на проявата. В него по традиция се включват и най-малките ученици на детските заведения в града - деца от предучилищните групи във Враца.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР